×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-03-28
Pirmsskolas izglītības iestādei “Māllēpīte” 55 gadu jubileja

20. martā pirmsskolas izglītības iestāde “Māllēpīte” svinēja 55 gadu jubileju. Ar koncertiem, telpu rotāšanu, bērnu zīmētiem apsveikumiem un cienasta gatavošanu svētki tika svinēti nedēļas garumā.

Pirmsskolas izglītības iestāde “Māllēpīte” darbu uzsāka 1968. gada 20. martā. Visnozīmīgākais ieguldījums iestādes attīstībā ir tā ilggadējai vadītājai Maldai Čelnovai. Ņemot vērā stingri ieliktos pamatus, daļa no Maldas Čelnovas paveiktā redzams ik uz soļa šodienas ”Māllēpītes” darbībā.

Jubilejai par godu un pašiem par prieku “Māllēpītes” kolektīvs izrotāja skaistā svētku rotā visu pirmsskolas iestādi. Svinības turpinājās līdz 24. martam, kuru laikā bērni iestādes dzimšanas dienu svinēja, veicot lielus un mazus sagatavošanās darbus, gatavojot svētku cienastu un veidojot apsveikumus svētku dienā.

Iestādes darbinieki bērniem sagatavoja dažādas aktivitātes tā, lai prieks ir bērniem un visam iestādes kolektīvam. Nedēļas sākumā bērni un pedagogi sniedza koncertu bijušajiem darbiniekiem. Pēc koncerta bērnus priecēja gardā jubilejas kūka un “Māllēpītes” konfektes.

Svētku nedēļa noslēdzās Mālpils kultūras centrā ar koncertu ”Lai visiem mājas ir”. Bērnu priekšnesumi bija skanīgi un atraktīvi. Savā dzimšanas dienā “Māllēpīte” saņēmām muzikālus apsveikumus no bērnu vecākiem un vecvecākiem.

“Māllēpītes” kolektīvs saka paldies viesiem par siltajiem vārdiem un brīnišķīgajām dāvanām – par priekšnesumiem, atzinību un dalību zīmējumu un radošo darbu izstādē.  Paldies bijušajiem darbiniekiem par skaistajām atmiņām. Milzum liels paldies visiem bērnudārza darbiniekiem par ieguldīto darbu, profesionalitāti, par sirds siltumu, par uzticību un sapratni. Īpašs paldies pasākuma režisorei Kristīnei Jonītei Jurkēvičai un pasākuma vadītājai Ilzei Bērziņai. Paldies fotogrāfiem par iemūžinātajiem mirkļiem. Pirmsskolas izglītības iestādes “Māllēpīte” kolektīvs izsaka pateicību bijušajai vadītājai Maldai Čelnovai un citiem vadītājiem, kā arī darbiniekiem par milzīgo darbu, kas ieguldīts iestādes attīstībā. 

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi