×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-04-04
Siguldas novada pašvaldība sāk kapitālsabiedrību reorganizāciju

Lai attīstītu pēc iespējas vienotu ūdensapgādes un siltumapgādes sistēmu un pārvaldīšanas modeli Siguldas novadā, ir jāveic pašvaldībai pilnībā vai daļēji piederošu kapitālsabiedrību reorganizācija, izveidojot divas kapitālsabiedrības, kuru pamatdarbības veids būtu attiecīgi siltumapgādes pakalpojumu sniegšana Mālpils, Krimuldas un Inčukalna pagastā, kā arī ūdenssaimniecības pakalpojumu sniegšana visā novada teritorijā.

Balstoties uz pašvaldības domes lēmumiem, veikts kapitālsabiedrību izvērtējums. Tajā aplūkota katras kapitālsabiedrības raksturojošā informācija, kā arī ietverts rīcības plāns kapitālsabiedrību sekmīgai reorganizācijai 1. kārtā, kuras ietvaros tiks reorganizētas pašvaldībai 100% piederošās kapitālsabiedrības PSIA “Norma K”, KNPSIA “Entalpija-2” un SIA “Saltavots”.

Kapitālsabiedrību sašķelšanas ceļā visu PSIA “Norma K” un KNPSIA “Entalpija-2” mantu nodos SIA “Saltavots” un jaundibināmajai kapitālsabiedrībai atbilstoši katras kapitālsabiedrības pamatdarbības veidam. SIA “Saltavots” sniegs ūdenssaimniecības pakalpojumus novada teritorijā, savukārt jaundibināmā kapitālsabiedrība – siltumapgādes pakalpojumus Mālpils un  Krimuldas pagastā, pēc reorganizācijas otrās kārtas īstenošanas – arī Inčukalna pagastā.

Ņemot vērā to, ka PSIA “Vangažu avots” un SIA “Vangažu namsaimnieks” pieder Siguldas un Ropažu novada pašvaldībai, kapitālsabiedrību reorganizācija veicama, abām pašvaldībām sadarbojoties, tādēļ reorganizācija plānota divās kārtās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi