×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-04-12
Jauniešus aicina iesaistīties projekta “Es zinu, Tu esi!” aktivitātēs Lēdurgā

Lai iesaistītu jauniešus Siguldas novada jaunatnes politikas programmas veidošanā, jauniešu iniciatīvu centrs “Mērķis” aicina ikvienu Lēdurgas jaunieti kopīgi piedalīties ideju ģenerēšanas aktivitātēs Lēdurgā.

Jau šo ceturtdien, 13. aprīlī, laika posmā no plkst. 16.00 līdz 18.00 Lēdurgas Kultūras namā sadarbībā ar jaunatnes organizāciju biedrību “Piedzīvojumu Garāža” uz aktivitātēm tiek aicināti iesaistīties jaunieši no Lēdurgas vecumā no 11 līdz 19 gadiem.

Galvenās aktivitātes tiks balstītas uz jauniešu kopienas saliedēšanu un sadarbības veicināšanu starp novada jauniešiem, iekļaušanos komandā, komunikācijas prasmju un līdzdalības mehānisma attīstīšanu. Šoreiz domāsim, plānosim un runāsim, kā paši Lēdurgas jaunieši redz sevi savā kopienā.

“Komandas veidošanas aktivitātes ir saistoši, jautri un vienkārši veidi, kā palīdzēt pusaudžiem mācīties un praktizēt, kā paust savas domas un idejas, attīstīt attiecības un veidot komandas darbu un uzticību. Pieredze rāda, ka sadarbība uzlabo veidu, kā kopienai strādāt vienoti un nostiprināt savstarpējo komunikāciju. Arī dzen paaugstina pašcieņu un atbildību, tostarp attīsta augstāka līmeņa domāšanu, palīdz veidot starp personu prasmes, lai izdzīvotu grupā un līderības prasmes, kas nepieciešamas sadarbīgspējīgas kopienas izveidei un nostiprināšanai. Tāpēc baudām silto laiku, un ikviens Lēdurgas jaunietis tiek gaidīts uz ceturtdienas aktīvo pēcpusdienu,” aicina Siguldas novada jauniešu iniciatīvu centra “Mērķis” vadītāja Gunita Strazdiņa.

Siguldas novada Jaunrades centra jauniešu iniciatīvu centrs “Mērķis” pagājušā gada nogalē JSPA izsludinātajā projektu konkursā “Atbalsts jaunatnes politikas īstenošanai vietējā līmenī” saņēma finansējumu projektam “Es zinu, Tu esi!”. Projekta mērķis ir mobilā darba ar jaunatni attīstīšana Siguldas novadā, tostarp, Jauniešu domes stiprināšana un attīstība novada pagastos, tādējādi, sekmējot iniciatīvas līmeni, līdzdalību lēmumu pieņemšanā un iekļaušanos sabiedrībā. Projekts vērsts uz jauno apvienoto Siguldas novadu.

Projekts īstenots Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmas 2022.–2024. gadam ietvaros.

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi