×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-04-14
CleanR Inčukalnā atklās dalīti vāktu atkritumu pieņemšanas laukumu

Ceturtdien, 20. aprīlī plkst. 13.00 Siguldas novadā pie dzelzceļa stacijas “Inčukalns” (no Plānupes ielas puses) CleanR atklās dalīti vāktu jeb šķiroto atkritumu pieņemšanas laukumu, kurā Inčukalna iedzīvotāji varēs bez maksas nodot dažāda veida iepakojumu, nolietotas elektroierīces, tekstilu, BIO un cita veida atkritumus. Laukuma atklāšanas dienā CleanR piedāvās izglītojošu šķirošanas meistarklasi, sniegs atbildes uz jautājumiem par atkritumu šķirošanu, kā arī skaidros jaunā laukuma darbības principus.

Atkritumu šķirošana kļūst populārāka, taču iepakojumu veidu ir tik daudz, ka brīžiem var samulsināt pat pieredzējušu šķirotāju, tādēļ uz laukuma atklāšanu iedzīvotāji ir aicināti nekautrēties līdzi ņemt ārā metamas, pašiem nevajadzīgas lietas, kas būtu šķirojamas. Īpaši vērtīgi būtu ņemt līdzi papīra, plastmasas, metāla iepakojumu vai tekstilu, kas šķirotājiem rada lielāko mulsumu un neskaidrības – laukuma atklāšanas pasākumā CleanR pārstāvji palīdzēs saprast, kas un kā pareizi šķirojams. Savukārt mazajiem apmeklētājiem būs iespēja piedalīties meistarklasē, kur ar izglītojošām aktivitātēm šķirošanas pamatprincipus palīdzēs izzināt arī CleanR simbols skudra.

Laukuma atklāšanā piedalīsies SIA CleanR valdes priekšsēdētājs Valerijs Stankevičs un Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētāja Līga Sausiņa.

Pēc pasākuma CleanR darbībā demonstrēs arī Latvijā vienīgo atkritumvedēju, kas konteinerus ne vien iztukšo, bet uzreiz var arī izmazgāt. Pakalpojums ir pieejams arī Inčukalnā.

Dalīti vāktu atkritumu pieņemšanas laukumā iedzīvotāji bez maksas varēs nodot ne vien plastmasas, metāla, papīra un stikla iepakojumu, bet arī tekstilizstrādājumus, BIO atkritumus, koksni, nolietotu elektrotehniku un sadzīvē radušās baterijas. Laukumā būs iespēja nodot arī dažāda veida bīstamus atkritumus, nolietotas riepas, lielgabarīta un būvniecības atkritumus nelielos apmēros.

Inčukalna atkritumu šķirošanas laukuma darba laiks:

pirmdienās – slēgts;

otrdienās no plkst. 12.00 līdz 17.00;

trešdienās no plkst. 15.00 līdz 19.00;

ceturtdienās no plkst. 10.00 līdz 17.00;

piektdienās – slēgts;

sestdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00;

svētdienās – slēgts.

Plašāka informācija pieejam šeit.

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi