×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 27. aprīlis
Šodien sveicam: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-05-02
Jānis Reišulis Portugālē izcīna uzvaru

Latvijas motosportisti Jānis Mārtiņš un Kārlis Alberts Reišuļi aizvadītajā nedēļas nogalē Portugālē piedalījās Eiropas čempionāta 3. posma sacensībās. Jānis Mārtiņš EMX125 klasē kļuva par posma uzvarētāju, savukārt viņa vecākais brālis Kārlis Alberts EMX250 klasē divu braucienu summā izcīnīja 7. vietu.

Sestdien notikušajā pirmajā braucienā Jānis Reišulis ieņēma pirmo vietu, apsteidzot tuvāko sekotāju par 17 sekundēm, bet otrajā braucienā, kas norisinājās svētdien, viņš ierindojās otrajā pozīcijā, atpaliekot no līdera  nedaudz vairāk par astoņām sekundēm.

 “Es teiktu, ka bija laba nedēļas nogale! Kvalifikācijā uzrādīju ātrāko apļa laiku, kas deva labu pozīciju pie starta barjeras. Abos braucienos varbūt nebija tik labs starts, pirmajos līkumos nācās priekšā braucošos apdzīt. Pirmajā braucienā stabili braucu pa priekšu, arī otrajā braucienā braucu pa priekšu, bet pieļāvu mazu kļūdu un nokritu. Tāpat ieguvu tādu vietu, lai divu braucienu summā būtu pirmais un esmu ļoti priecīgs par to,” komentāru pēc uzvaras Portugālē sniedza Jānis Mārtiņš Reišulis.

EMX125 klasē Jānis Reišulis ar 132 punktiem ir Eiropas čempionāta kopvērtējuma līderis, tuvāko sekotāju apsteidzot par 21 punktu.

Savukārt EMX250 klasē Kārlis Alberts Reišulis pirmajā braucienā ierindojās 13. pozīcijā, bet otrajā braucienā palika uzreiz aiz labāko trijnieka un ieņēma 4. vietu, kas ļāva posma kopvērtējumā ar 26 punktiem uzrādīt septīto labāko rezultātu.

Pēc aizvadītajiem trīs no vienpadsmit kalendārā paredzētajiem posmiem, Eiropas čempionāta kopvērtējumā EMX250 klasē Kārlis Reišulis atrodas astotajā pozīcijā.

 

Informāciju sagatavoja:
Jānis Eisaks


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi