×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 27. aprīlis
Šodien sveicam: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-05-02
Pirmsskolas izglītības iestādēs notiek praktiskās nodarbības stājas veicināšanai

No maija līdz oktobra beigām Siguldas novada pirmsskolas izglītības iestāžu bērniem vecumā no 5 līdz 6 gadu vecumam Siguldas novada pašvaldība Eiropas Sociāla fonda projekta Nr. 9.2.4.2/16/I/018 “Esi vesels Siguldas novadā!” ietvaros organizē bērnu fizisko aktivitāšu – vingrošanas nodarbības stājas veicināšanai. Nodarbību mērķis ir veicināt bērnu fizisko aktivitāti un muguras veselību jau sākot ar 5 gadu vecumu.

Nodarbības tiks veiktas bērniem piemērotā vidē – Siguldas novada pirmsskolas izglītības iestādēs. Katras nodarbības ilgums – 30 minūtes.

Saskaņā ar Izglītības pārvaldes veikto tirgus izpēti projektu realizēs dzīves kvalitātes uzlabošanas un veselības veicināšanas biedrība “Gribu būt”. Nodarbības vadīs kvalificēti nozares speciālisti – Agrita Spēlmane un Liena Ozoliņa-Karnīte – B kategorijas sporta speciālistes. Nodarbības norisināsies no maija līdz oktobrim.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi