×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-05-02
Inčukalniešiem piecas godalgas galda hokeja čempionātā

Inčukalna Sporta centrā aizvadīts 2023. gada Latvijas čempionāts galda hokejā sešās nominācijās. Ar vislielāko izcīnīto medaļu skaitu sacensībās finišēja Inčukalna Galda hokeja kluba pārstāvji. Čempionātā vismaz vienu medaļu spēja izcīnīt desmit klubu un pilsētu pārstāvji.

Vienīgo zelta medaļu inčukalniešiem spēja izcīnīt junioru U-13 grupas pārstāvis Rainers Neija, aiz sevis atstājot savu šīs sezonas sīvāko konkurentu Robertu Verbiču no Burtnieku Jauniešu centra un Reini Stacēviču no Rīgas 69. pamatskola.

Junioru konkurencē viss goda pjedestāls bez Inčukalna Galda hokeja kluba pārstāvjiem. Zelts Regnāram Vazoliņam no Valmieras Jauniešu centra “Vinda”, sudrabs Kristai Annijai Lagzdiņai no bērnu un jauniešu centra “Laimīte” un bronza Jēkabam Reķim no Rīgas 69. pamatskola. Labākajam no mūsējiem, pēdējo 2 gadu junioru čempionam Tomam Baumanim, veselības problēmu dēļ nācās izstāties 1/2finālā un samierināties ar 4. vietu.

Sieviešu konkurencē pirmo reizi uz goda pjedestāla kāpa Margarita Ābele izcīnot bronzu. Par čempioni kļuva pieredzējusī Ventspils Jaunrades nama galda hokejiste Elēna Rācenāja, bet sudrabs Katrīnai Ļihačovai no Burtnieku Jauniešu centra.

Juniorēm Margarita Ābele izcīnīja sudrabu, bet par patīkamu pārsteigumu parūpējās jaunā kluba pārstāve Ilze Ķirse izcīnot bronzu. Čempione jau pieminētā Katrīna Ļihačova.

Senioru konkurencē par čempionu neizdevās kļūt kluba vadītājam Sandim Kalniņam, kurš sērijā sīvā cīņa ar 3–4 atzina čempiona Sergeja Mihejeva (Rīgas GHK) pārākumu, toties izcīnija bronzas godalgu. Sudrabs Salvim Skarainim no Talsiem.

Vismaz septiņi Inčukalna Galda hokeja kluba biedri pārstāvēs savu valsti šā gada Pasaules čempionātā, kas norisināsies Norvēģijas pilsētā Bryne no 15. līdz 18. jūnijam (Rainers Kalniņš (OPEN klase), Margarita Ābele un Elīna Gala sieviešu konkurencē, Toms Baumanis un Patriks Strods junioriem, Rainers Neija junioriem U-13 un Sandis Kalniņš senioru konkurencē). Savukārt 13. maijā tiks aizvadīts pēdējais Latvijas kausa posms, pēc kura rezultātiem būs iespēja vēl vairākiem inčukalniešiem pārstāvēt valsti Pasaules čempionātā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi