×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-05-17
2. jūnijā Siguldā norisināsies Parasporta diena

2. jūnijā Siguldā, Siguldas Sporta centrā, pēc ilgāka pārtraukuma norisināsies viens no lielākajiem paralimpiskās sportošanas svētkiem – Parasporta diena Siguldas pilsētā, kurā aicināts piedalīties ikviens cilvēks ar invaliditāti.

Parasporta dienas Siguldā patronese ir vairākkārtēja Paralimpisko spēļu medaļniece, pasaules, Eiropas un Paralimpisko spēļu čempione, paravieglatlēte Diāna Krūmiņa (eks. Dadzīte). Diānas vēlējums visiem parasporta dalībniekiem: “Sigulda ir vieta, kur izmēģināt, izbaudīt un gūt pozitīvas emocijas, bet pats galvenais – atrast savu aizraušanos caur un ar sportu!” Diāna labprāt gribētu redzēt gados jaunu sportot gribētāju iesaistīšanos, tādēļ arī uzmundrinājums vecākiem, ģimenes locekļiem: “Bērni var vairāk, kā Jūs spējat iedomāties! Ļaujiet viņiem izmēģināt katru sporta veidu, un jūs būsiet patīkami pārsteigt. Bērni ir mūsu nākotne!”

Šī gada Parasporta dienas ietvaros tās dalībniekiem būs iespēja iepazīties un izmēģināt savus spēkus četros komandu sporta veidos – Boccia, sēdvolejbolā, ratiņbasketbolā un golbolā, kā arī individuālajos sporta veidos – mehāniskajā airēšanā uz ergometriem Concept II, peldēšana cilvēkiem ar fizisku invaliditāti (kustību traucējumiem), galda tenisā, šaušana, ratiņteniss, tandēma riteņbraukšana, vairākas vieglatlētikas disciplīnas – diska un šķēpa mešana, skriešana, tāllēkšana, vālītes mešana, skriešanas disciplīna ar sporta ratiņkrēslu, basketbola soda metieni.

Sacensību dalībniekus gaidīs dažādi pārsteigumi un piemiņas veltes, kā arī iespēja sevi pierādīt sportiskās aktivitātēs un iepazīties ar līdzīgi domājošajiem. Pasākuma mērķis ir popularizēt Paralimpisko kustību Latvijā un veicināt integrāciju ar sporta palīdzību.

Parasporta dienu organizē Latvijas Paralimpiskā komiteja, sadarbojoties ar Siguldas novada pašvaldību un lieldraugu “Mēness aptieka”. 

Atgādinām, ka dalībai pasākumā nav vecuma ierobežojumu un tas ir bez maksas. Turpinot tradīcijas, gaidīsim gan pasākuma dalībniekus, gan atbalstītājus un interesentus!

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi