×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 27. aprīlis
Šodien sveicam: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-06-07
Siguldas svētku laikā norisinājās YONEX LABL sacensības badmintonā

Aizvadītās nedēļas nogalē Siguldas svētku laikā risinājās YONEX LABL sacensības badmintonā, kas turpmāk sauksies “Sigulda Open”. Neskatoties uz sezonas beigām, turnīrā dalību bija pieteikuši gandrīz 130 dalībnieki no Valkas, Valmieras, Cēsīm, Rīgas, Talsiem, Līgatnes, Baložiem un Siguldas, kā arī Igaunijas un Zviedrijas pārstāvji.

Par sacensību absolūto čempioni A grupā, uzvarot visās spēļu kategorijās kļuva Siguldas BK/Siguldas Sporta skolas spēlētāja Anna Kupča. Viņa pārliecinoši bija labākā sieviešu vienspēlēs, sieviešu dubultspēlēs kopā ar kluba biedreni Nikolu Muķieli un pārī ar Baložu pārstāvi Artūru Ķelpi jaukto pāru cīņās. Nikolai vienspēlēs sudraba godalga.

Valmierietim Andim Bērziņam divas zelta godalgas A grupas vīriešu vienspēlē un dubultspēlē kopā ar Edžu Meirānu no Rīgas.

B grupā vienspēļu turnīros uzvarēja Reimo Rajasalu no Tartu un Valmieras SS spēlētāja Laine Eglīte. Sudraba un bronzas pozīcijās palika siguldieši Uvis Raivis Kronenbergs vīroešiem un attiecīgi Līva Feldmane un Linda kļava sievietēm. Dubultspēlēs uzvaras guva Ivars Petrovskis (Sigulda), Guntis Kļaviņs (Jēkabpils) un kluba LOTOS spēlētājas Akvelina Karpats un Jūlija Mihalkina. Vīru dubultspēlēs otrā vieta tika Oļegam Tkačenko un Robertam Treijam (abi Siguldas BK).

Meitenēm U-15 grupā labākā bija Megija Vaira Buša (Siguldas BK/SSS).

C grupas vienspēļu turnīrā nepārspēts palika Mārtiņš Jaunslavietis no Valkas.

Sacensību uzvarētēji un laureāti saņema Siguldas BK un SIA SETS, kas ir YONEX oficiālais pārstāvis Latvijā, dāvātās balvas 980 EUR vērtībā, visu pieaugušo meistarības grupu (A, B, C) vienspēļu uzvarētāji tika pie jaunām YONEX badmintona raketēm, ar kādām spēlē Olimpisko spēļu, pasaules un Eiropas čempioni. Savukārt firma LAVAZZA dāvināja specbalvas - jaunākos kafijas automātus jaukto dubultspēļu čempioniem, ko saņēma Artūrs Ķelpe un Anna Kupča. Sacensības ar dāvanām atbalstīja arī SIA ALOJA-STARKELSEN. Lielu paīdzību sacensību organizēšanā sniedza Siguldas novada pašvaldība, Siguldas Sporta skola un Latvijas badmintona federācija.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi