×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 13. maijs
Šodien sveicam: Irēna, Irīna, Ira, Iraīda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-06-09
Pašvaldība saglabās Leona Paegles ielas Siguldā nosaukumu

Siguldas novada pašvaldība ir izvērtējusi iedzīvotāju un uzņēmēju aptaujas rezultātus, kura tika organizēta, lai noskaidrotu novadnieku un citu interesentu viedokli par Leona Paegles ielas nosaukuma pārdēvēšanu, atsaucoties uz biedrības “Publiskās atmiņas centrs” saņemto iesniegumu. Ņemot vērā iedzīvotāju vērtējumu, ielas nosaukums netiks mainīts.

No 18. aprīļa līdz 17. maijam aptauju kopumā aizpildīja 553 personas, no tām 370 jeb 67% pauda viedokli, ka nevēlas, lai ielas nosaukums tiktu mainīts. Tādējādi pašvaldība, respektējot vairākuma viedokli, nevirza lēmumu par ielas nosaukuma maiņu.

Jau ziņots, ka šajā ielā pēc “Lursoft” datiem reģistrēti aptuveni 70 aktīvas juridiskas personas, kā arī uz tās atrodas privātmājas un daudzdzīvokļu dzīvojamās ēkas. Ņemot vērā, ka ielas nosaukuma maiņa varētu radīt apgrūtinājumus un izmaksas, pašvaldībai bija svarīgi apzināt iedzīvotāju domas un vērtējumu par šo saņemto priekšlikumu.

 

Foto: Google Maps


© www.sigulda.lv


Pasākumi