×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 13. maijs
Šodien sveicam: Irēna, Irīna, Ira, Iraīda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-06-13
Siguldas beisbolistiem uzvara turnīrā Kauņā

Ar Siguldas beisbola kluba komandas uzvaru amatieru klasē ir noslēdzies 2023. gada Slow-pitch” softbola turnīrs Kauņā, Lietuvā.

Pirmajās divās grupas spēlēs pret Jupiterai ar 9:0 un Kauņas beisbola vecāku komandu ar 14:0 izdevās izcīnīt pārliecinošas uzvaras, nezaudējot nevienu punktu. Trešajā spēlē ļoti sīvā cīņā papildiningā Siguldas komanda pārspēja Lietuvas Sporta universitātes komandu ar 6:5, nodrošinot savu vietu finālā.

Finālspēle pret Kaunoteveliai izvērtās par fināla cienīgu trilleri, kurš veiksmīgi atrisinājās Siguldas komandas labā ar walk-off uzvaru 3:2 papildiningā. Uzvaru nesošo sitienu veica Jānis Lielmanis, kurš pelnīti ieguva amatieru klases MVP titulu. Meiteņu MVP tituls arī tika mūsu komandai, to ieguva Felicita. Jāuzteic katrs komandas spēlētājs par ieguldījumu uzvarā, šo turnīru aizvadījām ar milzīgu iedvesmu, ar komandas un ģimenes izjūtu!

Elites klasē uzvaru guva Radvilišķu komandai, finālā ciešā spēlē pārspējot mājiniekus. Šo komandu komandu satiksim jau drīz  – 1. jūlijā  –, kad aizvadīsim “Slow-pitch” turnīru Siguldā.

Paskaidrojumam, “Slow-pitch” softbols ir vienkāršots beisbola spēles variants, kuru aizvada jauktos, 10 pret 10 spēlētāju sastāvos, bumbiņas iemetiens tiek veikts ar arkveida trajektoriju, kā arī nav atļauta bāžu zagšana.

 

Informāciju sagtavoja:
Jānis Ertners


© www.sigulda.lv


Pasākumi