×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 15. maijs
Šodien sveicam: Sofija, Taiga, Airita, Arita
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-06-14
Pašvaldība pieprasījusi atjaunot Atbrīvotāju ielas segumu Siguldas pilsētā atbilstoši būvprojektam

Jau pērn Siguldas novada pašvaldība vērsusies pie būvuzņēmēja (SIA “Strauteks”), pieprasot veikt asfaltbetona seguma remontu garantijas darbu ietvaros Atbrīvotāju ielā Siguldā. Šā gada 2. jūnijā pašvaldība konstatējusi, ka Atbrīvotāju ielā notiek nesaskaņoti seguma labošanas darbi.

Pēc pašvaldības pieprasījuma darbi tika pārtraukti. Piedaloties būvuzņēmējam, būvuzraugam un pašvaldības pārstāvjiem, veikta objekta apsekošana un saņemts būvuzrauga atzinums. Nesaskaņoto darbu laikā būvuzņēmējs objektā ir veicis asfaltbetona seguma apstrādi ar bitumena emulsiju un sīkšķembām, kas neatbilst virsmas apstrādes piemērotākajam un atbilstošākajam veidam un līguma nosacījumiem.

Pašvaldība ir pieprasījusi atjaunot Atbrīvotāju ielas segumu atbilstoši būvprojekta dokumentācijā norādītajam asfaltbetona segumam. Seguma atjaunošanu, bruģakmens nomaiņu, aku regulēšanu un citus defektus, kas jau iepriekš konstatēti defektu aktos, būvuzņēmējam ir jāveic līdz šā gada 10. augustam.

“Ja pēc veiktajiem būvdarbiem garantijas periodā tiek konstatētas nepilnības, būvdarbu izpildītajiem ir pienākums novērst radušos defektus un nepilnības par saviem līdzekļiem. Šajā gadījumā nepieciešams atjaunot segumu atbilstoši dokumentācijā norādītajam,” atzīmē pašvaldības domes priekšsēdētāja Līga Sausiņa.

Būvobjekts ekspluatācijā tika pieņemts 2020. gada 2. decembrī, un atbilstoši līgumam garantijas laiks ir 36 mēneši, kas tiek skaitīts no dienas, kad tiek parakstīts akts par objekta pieņemšanu ekspluatācijā. Tādējādi darbi Atbrīvotāju ielā notiks garantijas ietvaros.


© www.sigulda.lv


Pasākumi