×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 13. maijs
Šodien sveicam: Irēna, Irīna, Ira, Iraīda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-06-15
Notikuši Komunistiskā genocīda upuru piemiņas dienai veltītie pasākumi

Trešdien, 14. jūnijā, pie piemiņas akmens “Lielā Stēla” Siguldā notika atceres pasākums, pieminot 1941. gada 14. jūnija notikumus un godinot komunistiskā genocīda upurus. 

Atceres pasākumā klātesošos uzrunāja Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētāja Līga Sausiņa un Latvijas Politiski represēto apvienības Siguldas nodaļas vadītāja Gunta Veigule. Programmas muzikālo noskaņu ar īpaši piemeklētām dziesmām veidoja folkloras un seno cīņu kopa “Vilkači”.

Pēc koncerta pie piemiņas akmens tā apmeklētāji bija aicināti uz neformālu tikšanos pie kafijas tases kultūras centrā “Siguldas devons”. Nodrošinātais transports deva iespēju satikties politiski represētajiem un viņu tuviniekiem no Siguldas pilsētas, kā arī Inčukalna, Lēdurgas, Mālpils, Krimuldas un Siguldas pagasta.

Inčukalnā piemiņas brīdis, noliekot ziedus un aizdedzot svecītes, norisinājās pie Inčukalna dzelzceļa stacijas.

Pateicamies visiem, kas pagodināja pasākumu ar savu klātbūtni.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv


Pasākumi