×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 13. maijs
Šodien sveicam: Irēna, Irīna, Ira, Iraīda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-06-16
Elegance un komandas gars “Iejādes Festivālā 2023”

Aizvadītajā nedēļas nogalē Jauno jātnieku skolā norisinājās “Iejādes Festivāls 2023” un Latvijas Jātnieku federācijas kausa izcīņas 2. posms. Divu dienu garumā skatītāji varēja vērot skaistus zirgus un elegantus jātniekus, kuri piedalījās dažādas grūtības testos – no pašiem vieglākajiem līdz pat Lielās Balvas līmenim.

Pirmajā dienā jātnieki startēja 11 dažādas grūtības shēmās. Piedalījās gan jaunzirgi, gan bērni, bija atsevišķs tests poniju jātniekiem, kā arī atvērtās shēmas no 1. grupas līmeņa līdz pat Lielās balvas līmenim. Visi jātnieki veica testu atbilstoši sacensību protokolam.

Otrajā dienā skatītājiem bija iespēja vērot Brīvās izvēles testus mūzikas pavadībā. Šīs shēmas atšķiras ar to, ka jātniekiem pašiem ir jāsagatavo katram savs priekšnesums, iekļaujot konkrētus elementus un izpildot tos saskanīgi ar mūziku. Sacensību galvenajā shēmā – Lielā Balva pēc brīvās izvēles programmas, uzvarēja Elza Zaķe ar zirgu A Splash of Class, iegūstot 67,159%. Otrajā vietā Airisa Penele ar zirgu Quince (66,717%), trešajā vietā Elena Tretjakova ar zirgu Idalgo (61,375%).

Lai radītu papildus sacensību garu, notika arī komandu kausa izcīņa, kurā divu dienu kopvērtējumā uzvarēja komanda ‘’Meitenes Zeltenes’’ (S.E.Apsīte, A.Muižniece, E.Daubure). Svētdienā norisinājās arī bērnu izklaides sacensības ‘’Hobby Horse’’, un tika piedāvātas dažādas stafetes apmeklētājiem.

Paldies visiem dalībniekiem, atbalstītājiem, tiesnešiem un līdzjutējiem. Nākamās sacensības notiks no 30. jūnija līdz 2. jūlijam – “Jauniešu kauss 2023”.

 

 


© www.sigulda.lv


Pasākumi