×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 12. maijs
Šodien sveicam: Valija, Ināra, Ina, Inārs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-06-21
Eiropas Spēlēs Polijā Siguldas novadu pārstāvēs Jekaterina Romanova

Trešdien, 21. jūnijā, Polijā sāksies trešās Eiropas Spēles (3rd European Games Kraków-Małopolska 2023), kas pulcēs 7000 dažādu sporta veidu dalībniekus no 48 valstīm. Spēļu ietvaros, 26. jūnija līdz 2. jūlijam, Tarnuvā notiks sacensības badmintonā, kurās Latviju pārstāvēs Siguldas badmintona kluba sportiste un Siguldas Sporta skolas trenere Jekaterina Romanova.

Prestižās Eiropas Spēles notiek reizi četros gados un badmintonā tajās kvalificējas tikai 32 sportisti vīriešu un sieviešu vienspēlēs un 16 pāri katrā dubultspēļu kategorijā. Izlozes kārtībā J. Romanovai kļuvušas zināmas pretinieces grupu turnīrā – Kristin Kuuba (EST), Grammatoula Sotiriou (GRC), Neslihan Yigit (TUR).

Pirmā spēle 26. jūnijā būs pret igaunieti Kristin Kuuba. Inforācija par spēļu norisi atrodama šeit: https://www.european-games.org/. Tiešraides no sacensībām būs pieejamas šeit: https://europeangames.tv/.

Siguldas novads un Siguldas Sporta skola lepojās ar Jekaterinu Romanovu! Aicinām visus sekot līdzi spēlēm un atbalstīt mūsu sportisti!

Informāciju sagatavoja:

Siguldas Sporta skolas direktore Karīna Putniņa


© www.sigulda.lv


Pasākumi