×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 13. maijs
Šodien sveicam: Irēna, Irīna, Ira, Iraīda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-06-21
Par Siguldas Sporta centra peldbaseina, ūdens atrakciju parka tehnisko pārtraukumu

Siguldas Sporta centra peldbaseinā un ūdens atrakciju parkā tiek plānots ikgadējais tehniskais pārtraukums, kas nepieciešams, lai pilnībā nomainītu peldbaseina sistēmās ūdeni, kā arī veiktu dažādus tehniskos darbus, informē Siguldas Sporta centrs. Ūdens atrakciju parks un peldbaseins būs slēgts no 24. jūnija līdz 9. jūlijam.

Ņemot vērā, ka Siguldas novada izglītības iestādes skolēni jūnijā vairs neapmeklēs peldbaseinu, individuālajiem apmeklētājiem peldbaseins ir pieejams krietni biežāk. Vienlaikus Siguldas Sporta centrs atgādina, ka tehniskā pārtraukuma laikā turpinās darboties Spēka zāle, Vingruma zāle, TRX zāle un grupu nodarbības.

Savukārt no 10. jūlija tiks uzsāktas arī vasaras Peldētapmācības skolas nodarbības, kas turpināsies līdz pat 31. augustam. Peldētapmācības nodarbībās tiek apgūtas visas nepieciešamās iemaņas drošai un brīvai peldēšanai. Turklāt šis sporta veids ir saudzīgs organismam, jo balsta ķermeni, samazinot traumu risku un saudzējot locītavas.

Aicinām pievienoties vasaras Peldētapmācības skoliņai “Kurkulīšus” (6–18 mēneši), “Vardītes” (1,5–2,5 gadi), “Grundulīšus” (2,5–4 gadi), “Asarīšus” (5–7 gadi), “Līdaciņas” (7–10 gadi) un “Delfīnus” (11–14 gadi).

Vairāk informācija par Peldētapmācības skolu un pieteikšanās nodarbībām pieejama Siguldas Sporta centra tīmekļa vietnē, kā arī zvanot uz tālruņa numuru 27888159 vai rakstot uz e-pasta adresi peldi@siguldassports.lv.

 


© www.sigulda.lv


Pasākumi