×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 13. maijs
Šodien sveicam: Irēna, Irīna, Ira, Iraīda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-06-22
Pirmsskolas vecuma bērnu vecākiem iespēja pieteikties bezmaksas lekciju ciklam “Kā izzināt savu bērnu”

Biedrība "Cerību spārni" aicina pirmsskolas vecuma bērnu vecākus pieteikties bezmaksas lekciju ciklam "Kā izzināt savu bērnu". Projekta mērķis ir izveidot izglītojošu pasākumu vecākiem ar bērniem, lai palīdzētu veidot jaunas prasmes ar bērniem un pilnveidojot sevi.

Lekcijā iegūtie atbalsta instrumenti dos iespēju stiprināt un pasargāt savu un bērna mentālo un fizisko veselību pat visgrūtākajos brīžos.

Lekciju cikla vecākiem "Kā izzināt savu bērnu" programma:

  • Pirmo lekciju “Kā sarunāties ar bērnu, kad viņš nevēlas runāt” vadīs psihologs.
  • Otro lekciju “Kā izmantot mūziku bērna iepazīšanas procesā” vadīs mūzikas terapeits.
  • Trešo lekciju “Veselīgas attiecības” vadīs “Papardes zieds” pārstāvis.
  • Ceturto lekciju “Bērna valoda - kam pievērst uzmanību, ko darīt mājās, lai veicinātu valodas attīstību” vadīs logopēds.
  • Pēdējo lekciju “Kā relaksēties audzinot bērnu, kā "atgriezties" resursu stāvoklī” vadīs dziļās elpošanas speciālists.

Lekcijas notiks "Iespēju mājā" Siguldā, Rīgas ielā 1 (pretī veikalam TOP). Lekciju cikls tiks piedāvāts divās grupās - otrdienu vakaros no plkst. 18.00 līdz 20.30 (4., 11., 18., 25. jūlijs un 1. augusts) vai sestdienu rītos no plkst. 11.00 līdz 13.30 (8., 15., 22., 29. jūlijs un 5. augusts). Savu izvēli norādīsiet anketas aizpildīšanas procesā.

Bezmaksas lekciju ciklam ikviens aicināts pieteikties līdz 30. jūnijam, aizpildot anketu: Pieteikšanās anketa biedrības "Cerību spārni" rīkotajam lekciju ciklam "Kā izzināt savu bērnu". (google.com)

Lekciju cikls  "Kā izzināt savu bērnu" tiek īstenots Siguldas novada pieaugušo mūžizglītības projektu finansēšanas konkursa ietvaros.


© www.sigulda.lv


Pasākumi