×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 13. maijs
Šodien sveicam: Irēna, Irīna, Ira, Iraīda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-06-28
Basketbola dienā jaunā paaudze demonstrē prasmes un izkopj meistarību

27. jūnija rītā Siguldas jaunā basketbola paaudze bija sastopama Siguldas Sporta centrā, kur norisinājās Basketbola diena.

Pasākums iesākās ar dinamisku iesildīšanos un ievadrunu no Basketbola dienas pārstāvjiem, kam sekoja aizraujošas basketbola sacensības. Sadaloties pēc vecuma grupām (pasākuma dalībnieku vecums bija no 12 līdz 18 gadiem), profesionālu treneru vadībā dalībnieki varēja demonstrēt savas prasmes, vienlaikus stiprinot un izkopjot neatlaidību, precizitāti un spēju sadarboties – visas būtiskās Basketbola dienas vērtības. Basketbola dienas gaitā tika noskaidroti meistarīgākie siguldieši pēc vecuma grupām.

Pasākumā sastopams bija arī 2,15 metrus garais profesionālais basketbolists Dāvis Rozītis, kurš pirms vairākām nedēļām kopā ar Spānijas komandu “Zunder Palencia” kļuva par LEB Gold līgas čempionu. Dāvis Rozītis ir īpašs ar to, ka savulaik ar basketbola starpniecību ieguvis stipendiju ASV universitātēs, absolvējot Havaju salu Universitāti.

Tāpat Basketbola dienas programmu papildināja saruna ar Verneru Kohu, kurš varēja dalīties ar uzkrāto pieredzi no spēlētāja karjeras, kuras laikā viņš spēlējis Itālijas, Spānijas, Čehijas un Nīderlandes komandās. Basketbola dienas laikā dalībnieki ieguva arī vasarīgas pārsteiguma balvas – tematiskās Latvijas čības ar mūsu valsts simboliku.

Basketbola diena ir Vislatvijas iniciatīva ar mērķi popularizēt basketbolu un proaktīvu dzīvesveidu. Šobrīd aizvadīti jau 13 pasākumi, turklāt divas reizes Basketbola diena notikusi tieši Siguldā. 27. jūnija pasākums tapa ar Siguldas novada pašvaldības atbalstu.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv


Pasākumi