×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 15. maijs
Šodien sveicam: Sofija, Taiga, Airita, Arita
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-06-29
Aicina pieteikties dalībai pašvaldības izglītības nozares ekosistēmas attīstības stratēģijas darba grupā

Saistībā ar “Siguldas novada pašvaldības izglītības nozares ekosistēmas attīstības stratēģijas 2023.–2028. gadam” izstrādi, Siguldas novada pašvaldības Izglītības un sporta pārvalde aicina iesaistīties diskusijās par plānoto rīcības virzienu mērķiem un to sasniegšanas indikatoriem, kā arī stratēģiska līmeņa uzdevumiem, kurus nepieciešams plānot un īstenot izvirzīto mērķu sasniegšanai.

Šobrīd stratēģijas izstrādē ir definēti šādi tematiskie rīcības virzieni, kuros Siguldas novada pašvaldībai nepieciešams plānot un attīstīt rīcības un aktivitātes:

 

  •  vispārējās izglītības pakalpojumu nodrošinājums;
  •  pirmsskolas izglītības pakalpojumu nodrošinājums;
  •  interešu izglītības pakalpojumu nodrošinājums;
  • profesionālās izglītības pakalpojumu nodrošinājums;
  •  mūžizglītības pakalpojumu nodrošinājums;
  •  vides izglītības attīstība un pakalpojumu nodrošinājums visos izglītības posmos;
  •  kultūrizglītības attīstība un pakalpojumu nodrošinājums visos izglītības posmos;
  • priekšlaicīgas mācību pārtraukšanas risku mazināšanas sistēmas attīstība;
  • izglītības digitālā transformācija;
  • izglītības nozares pārvaldība un atbalsta sistēma.

Kopumā līdz šā gada oktobrim plānotas piecas darba grupas, iesaistot ne tikai nozaru speciālistus un iestāžu pārstāvjus, bet arī  plašāku sabiedrību, lai kopīgi izvirzītu virziena mērķus, indikatorus un uzdevumus, kuros turpmāk pašvaldībā būtu jāpievērš stratēģiska nozīme.

Paredzēts, ka pirmā darba grupas tikšanās notiks jau 4. jūlijā plkst. 15.00 Siguldas Valsts ģimnāzijas telpās. Pirmās sanāksmes ietvaros paredzēts diskutēt par diviem rīcības virzieniem: “Mūžizglītības pakalpojumu nodrošinājums” un “Vides izglītības attīstību un pakalpojumu nodrošinājums visos izglītības posmos”. Darba grupas ietvaros paredzēts analizēt esošo situāciju, izvirzīt mērķus un indikatorus.

Otrā darba grupa tiek plānota 25. jūlijā par “Izglītības digitālo transformāciju” un “Izglītības nozares pārvaldību un atbalsta sistēmu”.

Lai piedalītos darba grupas sanāksmē, lūdzam reģistrēties dalībai, aizpildot reģistrācijas anketu – https://forms.gle/vbK2YDZRQv5EV56y6.

Papildu informāciju var iegūt, zvanot Siguldas Tehnoloģiju izglītības centra direktoram Edgaram Bajarunam uz tālruņa numuru 22137795 vai rakstot uz e-pasta adresi edgars.bajaruns@sigulda.lv.

 Informāciju sagatavoja:

Siguldas Tehnoloģiju izglītības centra direktors

Edgars Bajaruns


© www.sigulda.lv


Pasākumi