×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 12. maijs
Šodien sveicam: Valija, Ināra, Ina, Inārs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-06-30
Jau 1. jūlijā norisināsies “Sigulda Open’23” 2. posms

Sestdien, 1. jūlijā, norisināsies sacensību “Sigulda Open’​23” otrais posms sieviešu un vīriešu grupās. Pasākumā laikā organizatori būs parūpējušies par konkursiem, spēlēm un izklaidēm ikvienam pasākuma apmeklētājam.

Jau otro gadu būs iespēja pacīnīties ne tikai par atbalstītāju sarūpētajām balvām, bet arī naudas balvas fondu, par kuru parūpēsies mūsu draugi no “Modern House”.

Sacensību sākums vīriešu grupai plkst. 10.00, reģistrācija līdz plkst. 9.50. Sieviešu grupas sacensību sākums plkst. 12.00, reģistrācija līdz plkst. 11.50. Pieteikšanās pagarināta līdz 30. jūnija plkst. 21.00, aizpildot pieteikuma anketu www.nuki.lv/sigulda-open/.

Dalības maksa ir 30 eiro no komandas.

Plašāka informācija par sacensību norisi un dalībnieku sarakstu pieejama tīmekļa vietnē www.nuki.lv.

Tiekamies pludmales volejbola laukumos, būs karsti un jaudīgi!

 

Informāciju sagatavoja: 
Gvido Gailītis


© www.sigulda.lv


Pasākumi