×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 13. maijs
Šodien sveicam: Irēna, Irīna, Ira, Iraīda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-07-05
Svētku laukumā notiks skriešanas sacensību seriāls “Siguldas apļi 2023”

Ceturtdien, 6. jūlijā, Siguldā, Svētku laukumā notiks skriešanas sacensību seriāla “Siguldas apļi 2023” 4. kārta. Sacensībās piedalīties īpaši aicināti Siguldas novada skolu audzēkņi, pedagogi un audzēkņu vecāki, lai pievērstos veselīgam dzīvesveidam un veicinātu saturīgu brīvā laika pavadīšanu, atrastu kopīgus draugus un domubiedrus. Reģistrēšanās un čipu izsniegšana no plkst. 17.40. Kopējie starti plkst. 18.00, plkst. 18.20 un plkst. 18.40.

Sacensības būs kā pilnvērtīgs gatavošanās process citiem nozīmīgiem skriešanas un nūjošanas pasākumiem un sacensībām, kā Latvijā, tā arī ārzemēs. Skriešanas seriāls “Siguldas apļi 2023” izveidots pieejams un interesants ikvienam cilvēkam – maziem, lieliem, jauniem, veciem – ikvienam, kas uz aktīvu atpūtu ir uz “tu”.

Sacensības vada un organizē biedrība Siguldas Maratona Klubs & Siguldas Takas, bet sacensību galvenais tiesnesis ir Kaspars Kārkliņš.

Pieteikšanās sacensībām, kā arī nolikums pieejams šeit: https://siguldastakas.lv/2023/04/16/skriesanasapli2023/.


© www.sigulda.lv


Pasākumi