×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 9. maijs
Šodien sveicam: Klāvs, Einārs, Ervīns
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-07-06
Norisinās pašvaldības atbalstītās nometnes

No 26. līdz 30. jūnijam notika biedrības “Siguldas Sporta skolas atbalsta biedrība” rīkotā nometne “Uzkarsē vasaru I”. Līdzfinansējumu nometnei piešķīra Siguldas novada pašvaldība.

Paldies “Siguldas Sporta skolas atbalsta biedrībai” un Siguldas novada pašvaldībai par atbalstu bērnu lietderīgai brīvā laika pavadīšanai. Nākamā Siguldas novada pašvaldības atbalstītā nometne būs jau pavisam drīz – 10. jūlijā.

Nometnes pedagogi (nometnes vadītāja Karīna Putniņa, pedagogi Gunta Blūmiņa un Marta Balanasa) kopā ar trīsdesmit bērniem:

 

  • pirmdien spēlēja sporta spēles, veica vispārējās  fiziskās sagatavotības treniņu, devās pusdienās, soļoja 8 km pārgājienā, iekļaujot arī Poligon1 Minotaura labirintu;
  • otrdien pēc rīta vingrošanas sarīkoja individuālos un komandu turnīrus, pēc pusdienām Gaujas pludmalē spēlēja sporta spēles, bet augšup devās ar krēslu pacēlāju;
  • trešdien notika muskulatūras nostiprinošie vingrinājumi uz paklāja, turnīru uzvarētāju sveikšana, tad došanās ciemos pie Signes Turauskas uz Dabas Laboratoriju, kam sekoja pusdienas un fotoorientēšanās pārgājiens 9 km garumā "Dārgumu medības" ar galveno balvu no Siguldas saldējuma;
  • ceturtdien pēc izglītojošas lekcijas par bērnu traumām tika veikti vingrinājumi pāros, tad pusdienas un noslēpumains pārsteigums līdz pēdējam brīdim  Kino Lora apmeklējums filmai "Elementāri";
  • piektdienā, noslēguma dienā, Līgatnes Dabas parka apmeklējums un izklaides Zeit tīklu parkā.

Ieguvums – priecīgi, aktīvi, zinoši bērni.

Informāciju sagatavoja: Gunta Blūmiņa


© www.sigulda.lv


Pasākumi