×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 13. maijs
Šodien sveicam: Irēna, Irīna, Ira, Iraīda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-07-06
Atsāksies bezmaksas sporta nodarbības novada iedzīvotājiem

Pateicoties Siguldas novada pašvaldības finansētam projektam “Iedzīvotāju fizisko aktivitāšu nodarbību nodrošināšana”, Siguldas Sporta centrs jūlijā atsāk piedāvāt virkni sporta bezmaksas nodarbību Siguldas novada iedzīvotājiem. Kopumā tiks nodrošinātas septiņdesmit bezmaksas nodarbības laika periodā no 2023. gada jūlija līdz 2024. gada maijam.

Siguldas pilsētā tiks piedāvātas vingrošanas un peldēšanas nodarbības cilvēkiem ar invaliditāti, nodarbības Spēka zālē maznodrošinātajiem ar Sociālā dienesta atzinumu, peldēšanas nodarbības senioriem, kā arī vispārējās fiziskās sagatavotības nodarbības visām vecuma grupām. Siguldas Sporta centrs nodrošinās vispārējās fiziskās sagatavotības nodarbības Jūdažos, Allažos, Morē un Mālpilī.

Jūlijā un augustā tiks uzsāktas:

  • peldēšanas nodarbības cilvēkiem ar īpašām vajadzībām. Norisināsies sestdienās, plkst.10.00 (15. un 22. jūlijā, 5. un 19. augustā). Iepriekš jāpiesakās, zvanot uz tālruņa numuru 26879835;
  • vingrošanas nodarbības cilvēkiem ar īpašām vajadzībām. Norisināsies piektdienās, plkst. 11.00 (7. un 28. jūlijā, 11. un 25. augustā). Iepriekš jāpiesakās, zvanot uz tālruņa numuru 26879835;
  • nodarbības jauniešiem ar Sociālā dienesta atzinumu notiks sestdienās, plkst.13.00 (29. jūlijā, 12. un 26. augustā). Iepriekš jāpiesakās, zvanot uz tālruņa numuru 25448860;
  • Septembrī būs iespēja apmeklēt arī bezmaksas peldēšanas nodarbības senioriem, savukārt, oktobrī tiks uzsāktas vispārējās fiziskās sagatavotības nodarbības Siguldā, Jūdažos, Allažos, Morē un Mālpilī.

Vietu skaits visās nodarbībās ir ierobežots, tāpēc aicinām veikt iepriekšēju pieteikšanos. Informācijai par nodarbībām sekojiet arī Siguldas Sporta centrs mājas lapā www.siguldassports.lv un sociālajos tīklos.


© www.sigulda.lv


Pasākumi