×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 15. maijs
Šodien sveicam: Sofija, Taiga, Airita, Arita
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-07-11
Organizē publisko apspriešanu par ielu pārbūves plāniem Inčukalnā, Sunīšos un Mālpilī

Sakarā ar pārbūves projekta dokumentācijas izstrādi, Siguldas novada pašvaldības Transporta būvju nodaļa rīko tikšanos ar iedzīvotājiem, lai apspriestu piedāvāto projekta variantu un uzklausītu iedzīvotāju priekšlikumus.

Tikšanās notiks:

19. jūlijā, plkst. 18.00, Inčukalna Tautas namā, Inčukalnā, Atmodas ielā 1A. Tikšanās laikā tiks apspriesti Rūpniecības ielas pārbūves un Autoceļa 6403 Ceļš uz Kļavām un 6433 Inčukalns–Kļavas posma pārbūves projektu varianti.

20. jūlijā, plkst. 18.00, Sunīšu kopienas centrā, Sunīšos, Klusajā ielā 6. Tikšanās laikā tiks apspriesti Klusās ielas un tās atzaru pārbūves un Autoceļa 6843 Zemgaļi–A3 pārbūves projektu varianti.

26. jūlijā, plkst. 18.00, Mālpils Kultūras centrā, Mālpilī, Nākotnes ielā 5. Tikšanās laikā tiks apspriests Pils un Dzirnavu ielas lietus ūdens novades sistēmas izbūves un satiksmes organizācijas tehnisko līdzekļu izvietošanas projekts.

Tikšanās laikā būvprojekta autors prezentēs projekta risinājumu, kā arī būs iespējams uzdot sev interesējošos jautājumus. 

Ģenerālplāni:

“Rūpniecības ielas, Inčukalnā, Siguldas novadā, pārbūve”

“Autoceļa 6403 Ceļš uz Kļavām un 6433 Inčukalns–Kļavas posma, Inčukalna pagastā, pārbūve”

“Klusās ielas un atzaru, Sunīšos, Krimuldas pagastā, pārbūve”

“Autoceļa 6843 Zemgaļi–A3, Krimuldas pagastā, pārbūve”

“Pils un Dzirnavu ielas, Mālpilī, Siguldas novadā, lietus ūdens novades sistēmas izbūve un satiksmes organizācijas tehnisko līdzekļu izvietošana”

* Izbūves plāni būs pieejami drīzumā.

© www.sigulda.lv


Pasākumi