×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 12. maijs
Šodien sveicam: Valija, Ināra, Ina, Inārs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-07-11
Reišulis izcīna vicečempiona titulu Pasaules Junioru čempionātā motokrosā

Jaunais motokrosa talants Jānis Mārtiņš Reišulis 8. un 9. jūlijā startēja Pasaules Junioru čempionātā motokrosā, kas norisinājās Rumānijā. 125cc ieskaitē pēc pirmā brauciena ievadā piedzīvotās neveiksmes, otro gadu pēc kārtas kļuva par vicečempionu.

J. M. Reišulis jau pērn kļuva par pasaules junioru vicečempionu 125cc ieskaitē, tāpēc pirms šī gada sacensībām tika uzskatīts par galveno favorītu, ko attaisnoja arī kvalifikācijā, kur sportists sasniedza ātrāko apļa laiku, tuvāko konkurentu apsteidzot par gandrīz divām sekundēm.

Diemžēl svētdien pirmā brauciena ievadā J. M. Reišulis krita un braucienu uzsāka vien no 39. pozīcijas. Trešajā aplī viņš bija aizcīnījies līdz 25. vietai, tomēr jau atradās 33 sekundes aiz līdera, bet devītajā aplī iekļuva desmitniekā. Atlikušajā distancē latvietis pacēlās līdz septītajai pozīcijai, taču labāko sešinieks bija ieguvis lielāku pārsvaru un viņus panākt vairs nebija laika. Kopā šajā braucienā Reišulis piedzīvoja divus kritienus un finišu sasniedza ar ievērojami cietušu motociklu.

Otrajā braucienā Siguldas novadnieks neveiksmes vairs nepieļāva. Pēc starta viņš bija līderu grupā, bet pirmā apļa laikā pacēlās jau uz otro pozīciju, esot vien aiz pirmajā startā uzvarējušā francūža Matisa Valēna. Drīz vien arī galvenais konkurents tika apdzīts un finišā latvietis izcīnīja pārliecinošu uzvaru, Valēnu apsteidzot par 16 sekundēm. Ar šādu rezultātu pietika, lai summā jaunais latvietis kļūtu par pasaules junioru vicečempionu.

Informāciju sagatavoja: Sigulda Racing Team

Foto: Latvijas Motosporta federācija 


© www.sigulda.lv


Pasākumi