×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 13. maijs
Šodien sveicam: Irēna, Irīna, Ira, Iraīda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-07-13
Raganā uzstādīts grāmatu pakomāts jeb bibliomāts

Krimuldas bibliotēka piedāvā jaunu pakalpojumu saviem lietotājiem – izmantot bibliomātu (grāmatu pakomātu) – bezkontakta grāmatu, žurnālu un citu iespieddarbu saņemšanu un nodošanu 24 stundas diennaktī.  Bibliomāts novietots pie Krimuldas bibliotēkas Raganā, Parka ielā 1.

Reģistrētie Krimuldas bibliotēkas lietotāji izdevumu saņemšanu bibliomātā var pieteikt, zvanot uz tālruņa numuru 67976872, rakstot uz e-pasta adresi krimuldas.biblioteka@sigulda.lv vai Salaspils novada bibliotēku kopkatalogā  https://salaspils.biblioteka.lv/Alise/lv/federatedsearch.aspx, kā arī nodot grāmatas to nodošanai paredzētajā nodalījumā. Pasūtot grāmatu vai citu izdevumu elektroniskajā katalogā, jāieliek atzīme par pasūtījumu saņemšanu bibliomātā.

Pēc grāmatu pasūtīšanas bibliotekārs tās ievieto pakomātā, un lietotājs saņem īsziņu ar unikālu durvju kodu. Pasūtījums ir jāizņem trīs dienu laikā.

Lai kļūtu par Krimuldas bibliotēkas reģistrētu lietotāju, ir jāreģistrējas, apmeklējot Krimuldas bibliotēku vai jāizmanto attālinātās reģistrēšanās pakalpojums, apmeklējot Siguldas novada pašvaldības pakalpojumu portālu e.sigulda.lv un aizpildot e-pakalpojumu “Jauna lietotāja reģistrācija Siguldas novada bibliotēkā”.

Pirms pakalpojuma izmantošanas, bibliotēka aicina iepazīties ar bibliomāta lietošanas pamācību. Jautājumu vai neskaidrību gadījumā lūgums zvanīt uz bibliotēkas tālruni 67976872 vai rakstīt e-pastu uz adresi krimuldas.biblioteka@sigulda.lv.

Siguldas novadā šobrīd bibliotēku lietotājiem ir pieejami divi bibliomāti – pie Inčukalna bibliotēkas un pie Krimuldas bibliotēkas.

 


© www.sigulda.lv


Pasākumi