×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 13. maijs
Šodien sveicam: Irēna, Irīna, Ira, Iraīda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-07-18
Darbu uzsāk Uzņēmējdarbības atbalsta punkta vadītāja Kristīne Zaķe

Darbu uzsākusi PA “Siguldas Attīstības Aģentūras” Uzņēmējdarbības atbalsta punkta vadītāja Kristīne Zaķe. Kristīnes galvenais uzdevums būs organizēt un vadīt Siguldas novada Uzņēmējdarbības atbalsta punkta darbību, stiprinot pašvaldības un uzņēmēju sadarbību ar mērķi piesaistīt investīcijas, veidot jaunas darba vietas un kopumā attīstīt Siguldas novadu.

Kristīne ir absolvējusi Latvijas Universitāti un ieguvusi bakalaura grādu ekonomikā. Kristīnei Zaķei ir 20 gadu pieredze grāmatvedībā un nodokļu konsultēšanā un vairāk kā 10 gadu pieredze uzņēmumu vadībā. Vada uzņēmumu SIA “Platinum Finance”, kas sniedz grāmatvedības pakalpojumus un sagatavo projekta pieteikumus ES struktūrfondu apguvei uzņēmējiem. Kopš 2010.gada pieredze ES struktūrfondu – LEADER finansējuma administrēšanā – projektu konkursu veidā, atbalstot uzņēmējus un arī sociāla rakstura projektus. 10 gadu pieredze “Cēsu rajona lauku partnerībā” ieņemot gan sākotnēji finanšu vadītāja amatu, gan vēlāk administratīvā vadītāja un valdes locekļa amatus. Jau 3 gadu pieredze līdzīgā organizācijā “Jūras Zeme”, kas administrē LEADER finansējumu ne tikai lauksaimniecības fonda lauku attīstībai, bet arī jūrlietu un zivsaimniecības fonda ietvaros, ieņemamais amats – Valdes priekšsēdētāja un Administratīvā vadītāja. Tāpat darba pieredze kā projektu vadītājai Saulkrastu novada pašvaldības Attīstības nodaļā. Kā galvenā grāmatvede strādājusi vairākos uzņēmumos – SIA Wenden Furniture, SIA S. Jugel Consulting, u.c. Pieredze tūrisma uzņēmējdarbībā, attīstot brīvdienu mājas projektu.
Vadījusi dažādus seminārus projektu vadībā, jauniešiem uzņēmējdarbības uzsākšanai, kā mentors jauniem uzņēmējiem.

Ar Kristīni var sazināties, rakstot uz e-pasta adresi kristine.zake@sigulda.lv vai zvanot uz tālruņa numuru 22017156.

Vēlam Kristīnei panākumus un veiksmi jaunos darba pienākumus veicot un priecājamies uzņemt Siguldas novada pašvaldības aizraujošo kolēģu pulkā!


© www.sigulda.lv


Pasākumi