×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 13. maijs
Šodien sveicam: Irēna, Irīna, Ira, Iraīda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-07-20
Eiropas jaunatnes vasaras Olimpiādē Siguldas novadu pārstāvēs divi atlēti

Šogad Eiropas Jaunatnes vasaras Olimpiskais festivāls “Maribora 2023” norisināsies Slovēnijas pilsētā Mariborā no 23. līdz 29. jūlijam, tajā piedalīsies arī divi atlēti no Siguldas novada – Maksims Bulajevs (džudo) un Emīlija Strazdiņa (peldēšana). Eiropas jaunatnes vasaras Olimpiādē Latvija tiks pārstāvēta 48 jauno sportistu sastāvā astoņos dažādos sporta veidos deviņās sporta disciplīnās – 3x3 basketbolā, džudo, peldēšanā,  riteņbraukšanā (MTB un šosejas riteņbraukšanā), skeitbordā, tenisā, vieglatlētikā un vingrošanā. 

Delegācijas sastāvs.

Eiropas Jaunatnes  Olimpiādes gan ziemā, gan vasarā  ir viens no nozīmīgākajiem jauno atlētu, vecumā no 14 līdz 18 gadiem, multisporta notikumiem Eiropā, kura mērķis ir  caur sportu audzināt jaunajos sportistos Olimpisko garu, izzināt godīgas spēles principus, sniegt motivējošu pieredzi, veicināt toleranci un savstarpēju tīklošanos.

Pirms gada XVI Eiropas Jaunatnes vasaras Olimpiāde norisinājās Banska Bistrica (Slovākija) un no Latvijas tajā piedalījās 34 jaunie atlēti, pārstāvot septiņus sporta veidus: badmintonu, džudo, peldēšanu, riteņbraukšanu, tenisu, vieglatlētiku un vingrošanu. Atlēti izcīnīja trīs medaļas: Atvars Ernests Paļulis ieguva sudrabu desmitcīņā, Matīss Zeiļa – bronzu džudo svara kategorijā līdz 81 kg un Austra Ošiņa – bronzu 1500 metru skrējienā. 


© www.sigulda.lv


Pasākumi