×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 13. maijs
Šodien sveicam: Irēna, Irīna, Ira, Iraīda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-07-24
Latvijas dāmu (50+) golfa kroketa čempionātā triumfē siguldiete

23. jūlijā Siguldā, spītējot lietum un vējam, kas mijās ar gaišākiem saules mirkļiem, norisinājās Latvijas čempionāts dāmām (50+) golfa kroketā, kurā piedalījās 12 dalībnieces no Rīgas, Babītes, Jūrmalas, Cēsīm, Garkalnes un Siguldas.

Dāmas vieno ne tikai piederība vienai vecuma grupai, bet arī mīlestība uz kroketu un vēlme aktīvi darboties nedēļas nogalēs. Šāda formāta turnīrs notiek otro gadu un šogad jau startēja divas reizes vairāk dalībnieču kā pērn. Šogad jau ir aizvadīts Latvijas sieviešu čempionāts golfa kroketā kopējā konkurencē, bet tas nemazināja cīņas sparu. Par Latvijas čempioni dāmām vecuma grupā 50+ tika kronēta siguldiete kroketa kluba “SIG-LIG” pārstāve Sandra Harlinska. Pagājušā gada čempione Sandras kluba biedrene Danuta Rumjanceva šogad izcīnīja bronzas medaļu. Galvenais, ka Latvijas čempiones (50+) ceļojošais kauss paliek Siguldas kroketa klubā.

Sandrai Harlinskai šis ir veiksmīgs gads, jo izcīnītas uzvaras arī radniecīgos sporta veidos – Latvijas 2023. gada senioru čempionātā šahā (S-60-W grupā) un Siguldas divcīņas 2. posma sacensībās, kas ir divu pretinieku spēkošanās gan šahā, gan kroketā.

Siguldā ir viens golfa kroketa laukums, kurš ir atvērts jau kopš 2010. gada, un ir uzņēmis gan starptautiskās Baltic Open, gan Latvijas mēroga sacensības. Šogad no 17. līdz 19. augustam Siguldas kroketa laukumā sacentīsies Eiropas labākie jaunie kroketisti, to vidū arī četri kroketa kluba “SIG-LIG” jaunie kroketisti.

 

Informāciju sagatavoja: Sarmīte Šteine

Foto: Sarmīte Šteine


© www.sigulda.lv


Pasākumi