×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 9. maijs
Šodien sveicam: Klāvs, Einārs, Ervīns
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-07-24
No 24. jūlija PII “Māllēpīte” ir jauna vadītāja – Elīna Apsīte

Noslēdzies konkurss uz Mālpils pirmsskolas izglītības iestādes (PII) “Māllēpīte” vadītāja/-as amata vakanci. Siguldas novada pašvaldības 20. jūlija domes sēdē deputāti nolēma par PII “Māllēpīte” vadītāju ar 2023. gada 24. jūliju iecelt Elīnu Apsīti.

E. Apsīte savas darba gaitas izglītības iestādē uzsāka 2008. gadā, strādājot Mālpils vidusskolā par lietvedības sekretāri. Laika posmā no 2013. līdz 2017. gadam E. Apsīte strādāja par sākumskolas skolotāju un dabaszinību metodiskās jomas vadītāju Laurenču sākumskolā, bet no 2019. gadam – Siguldas pilsētas vidusskolā. No 2021. līdz 2022. gada jūnijam Siguldas pilsētas vidusskolā darbu turpināja kā direktora vietniece izglītības jomā.

E. Apsīte ieguvusi profesionālo bakalaura grādu (sākumizglītības skolotāja un sociālo zinību skolotāja kvalifikācija) Latvijas Universitātē.

E. Apsīte uzskata: “Mans galvenais mērķis ir nodrošināt kvalitatīvu, kompetencēs balstītu pirmsskolas izglītības mācību procesu. Lai mācību saturs tiek īstenots arī āra nodarbībās, izmantojot gan Mālpils vides iespējas, gan arī iesaistoties vides izglītības programmās. Svarīga ir arī daudzpusēja sadarbība ar mērķi radīt atbilstošu vidi bērna attīstībai un mācību veicināšanai.”

Lai “Māllēpītē” pirmsskolas izglītību apgūst laimīgi, radoši, zinātkāri un atraktīvi bērni un viņus ikdienas gaitās pavada iedvesmojošas, radošas un atsaucīgas audzinātājas un auklītes!

Ar PII “Māllēpīte” vadītāju E. Apsīti var sazināties, zvanot uz tālruņa numuru 67925069 vai  rakstot uz e-pasta adresi elina.apsite@sigulda.lv.


© www.sigulda.lv


Pasākumi