×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 9. maijs
Šodien sveicam: Klāvs, Einārs, Ervīns
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-07-26
Allažu pamatskola laimē 5 000 eiro sporta dzīves uzlabošanai

TV šova “SuperBingo” interaktīvajā izlozē “Sporto visi” uzvarējusi Latvijas Olimpiskās komitejas projekta “Sporto visa klase” dalībniece – Allažu pamatskola, kas saņems 5 000 eiro sporta dzīves uzlabošanai.

Projekta “Sporto visa klase” mērķis ir nostiprināt sporta lomu sabiedrībā, pievēršot un motivējot skolēnus regulārām sporta nodarbībām un ieinteresējot skolēnus nodarboties ar fiziskām aktivitātēm, kā arī analizējot fizisko aktivitāšu ietekmi uz viņu veselību.

Kopš 2022. gada septembra Allažu pamatskolas 2. klases skolēni piedalās  Latvijas Olimpiskās komitejas projektā “Sporto visa klase”. Projekta norises laiks ir pieci mācību gadi. Projekta ietvaros skolēniem notiek divas vai trīs fakultatīvās sporta nodarbības, lai katru mācību dienu būtu viena sporta nodarbība.

2022. gada 28. septembrī 2. klases skolēni devās uz Jelgavu, kur Zemgales Olimpiskajā centrā tika dots starts Latvijas Olimpiskās komitejas īstenotā projekta “Sporto visa klase” 9. sezonai. Pirmajā pusgadā skolēni aktīvi gatavojās un piedalījās starpnovadu draudzības sacensībās.

Otrajā pusgadā skolēniem bija jāveic labais darbs. Klase labo darbu veic, lai iepriecinātu līdzcilvēkus, sakoptu apkārtējo vidi, parūpētos par tiem, kuriem tas nepieciešams, tādējādi radot gandarījumu gan sev, gan citiem. 2. klases skolēni devās uz Sociālās aprūpes centru “Gaismiņas”, lai iepriecinātu pensionārus ar koncertu un pavadītu kopā laiku. Viens no nosacījumiem bija arī kopīgu krekliņu iegāde, par ko parūpējās klases vecāki.

Ar “Sporto visi” izlozes rezultātiem var iepazīties šeit.

 

 


© www.sigulda.lv


Pasākumi