×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 13. maijs
Šodien sveicam: Irēna, Irīna, Ira, Iraīda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-08-07
Lēdurgas pagastā gaidāmas izmaiņas “Latvijas Pasta” sniegtajos pakalpojumos

VAS “Latvijas Pasts”, izvērtējot Lēdurgas pasta nodaļas saimnieciskās darbības rezultātus, ir pieņēmis lēmumu no 30. augusta mainīt pakalpojumu saņemšanas kārtību.

Turpmāk Lēdurgas pagastā dzīvojošajiem pasta pakalpojumus sniegs Straupes pasta nodaļa. Būtiski, ka pasta pakalpojumus iedzīvotāji varēs saņemt, neapmeklējot Straupes pasta nodaļu, – tie tiks nodrošināti Lēdurgā, Emiļa Melngaiļa ielā 2, katru darbdienu no plkst. 12.00 līdz 13.00. Tāpat iedzīvotāji pakalpojumus varēs saņemt savā dzīvesvietā, iepriekš piesakoties, zvanot uz tālruņa numuru 67008001 vai 27008001 un norādot datumu, kurā klients vēlas saņemt pakalpojumu.

Savukārt, saņemot aicinājumu par pasta sūtījuma izņemšanu Straupes pasta nodaļā, Lēdurgas iedzīvotājiem iepriekš piesakot būs iespēja, saņemt to gan pasta pakalpojumu sniegšanas vietā (Lēdurgā, Emiļa Melngaiļa iela 2), gan savā dzīvesvietā.


© www.sigulda.lv


Pasākumi