×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 12. maijs
Šodien sveicam: Valija, Ināra, Ina, Inārs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-08-07
Novadniece ar veiksmīgiem startiem piedalās starptautiskās sacensībās Lietuvā

Augusta sākumā nodibinājuma “Dimantu pakavi” jātniece, novadniece Gabriela Jēkabsone ar savu poniju Noah piedalījās trīs dienu starptautiskajās sacensībās “Audruvis Outdoor Champions Tour Final” Lietuvā. Šoreiz sportiskais pāris startēja visas trīs dienas 80 cm Atvērtajā klasē.

Pirmajā dienā Noah un Gabriela palika nepārspēti un ieguva godpilno 1. vietu. Otrajā dienā no uzvaras šķīra saņemti četri soda punkti, savukārt trešajā dienā – mazs misēklis, kas nodrošināja 4. vietu.

Par sacensību norisi stāsta Gabriela: “Sacensības kā vienmēr bija ļoti augstā līmenī. Maršruti sastādīti tehniski, katru dienu tiem bija atšķirīga jāšanas stratēģija. Startējām visas trīs dienas, kas bija ļoti liels izaicinājums kā jātniekam, tā arī zirgam. Ir jāspēj visu sacensību laiku noturēt fokusu, būt ne tikai labā fiziskā formā, bet arī mentāli stipram. Protams, vēl jāatrod saskaņa ar zirgu, jo arī zirgam ir jābūt ļoti motivētam trīs dienas savu darbu veikt ar sirdi un dvēseli. Noah visu sacensību savu darbiņu darīja teicami, otrajā dienā viņai gan radās neliela ķibele, kas iztraucēja uzeju uz otro šķērsli. Taču maršrutu veicām apzinīgi, tehniski un ātri. Trešā diena bija visgrūtākā, jo ir radies neliels nogurums, turklāt arī maršruts ir vissarežģītākais. Pēdējo līniju jājot, nedaudz novirzījāmies no iekšējās līnijas, tas šķīra mūs no 1. vietas, tādējādi ierindojāmies 4. vietā. Mājās atgriezāmies ar kausu, divām rozetēm, svētīgu pieredzi un lielu motivāciju.”

Rezultāti pieejami tīmekļa vietnē livejumping.com.

 

Foto: sportistes personīgais arhīvs


© www.sigulda.lv


Pasākumi