×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 12. maijs
Šodien sveicam: Valija, Ināra, Ina, Inārs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-08-14
Latvijas spīdvejistiem bronzas medaļa pasaules junioru komandu čempionātā

11. augustā Biķernieku kompleksās sporta bāzes trekā aizvadīts pasaules junioru komandu čempionāts spīdvejā, kurā pirmo reizi vēsturē bronzas medaļu izcīnīja Latvijas Junioru izlase. Tās sastāvā arī Siguldas novadnieks no Raganas ­–­­ Ričards Ansviesulis.

Latvijas izlases sastāvā bija kapteinis Francis Gusts un Ričards Ansviesulis, kuri aizvadīja visus braucienus, bet trešais braucējs bija Ernests Matjušonoks, kurš nestartēja nevienā braucienā.

Pēc pamatsacensībām pirmās vietas ieguvēja Polija ar 39 punktiem uzreiz nodrošināja vietu finālā. Savukārt Latvija un Dānija, kurai bija 31 punkts, vēl vienā braucienā cīnījās par atlikušo vietu finālā, un Ansviesulis visu braucienu bija līderis un finišēja pirmajā vietā, taču Gusts bija ceturtais, ar ko nepietika, lai iekļūtu finālā.

Lepojamies!

 

Foto: Zane Bitere/LETA


© www.sigulda.lv


Pasākumi