×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 13. maijs
Šodien sveicam: Irēna, Irīna, Ira, Iraīda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-08-14
Siguldas novads – starp iemīļotākajiem jauniešu vidū

Ir noslēgusies konkursa “Latvijas Jauniešu galvaspilsētā” publiskā balsošana un pretendentu izvērtēšana. Siguldas novads, konkursā piedaloties pirmo reizi, iekļuvis starp trim mīlētākajiem novadiem jauniešu vidū. Lai gan šogad konkursa laurus plūca un titulu ieguva Līvānu novads, pašvaldība, rūpējoties par jauniešu labbūtību un apzinoties jaunatnes darba svarīgumu, turpinās uzlabot un veicināt jaunatnes jomas attīstību.

“Esam gandarīti, ka esam novērtēti un iekļuvuši TOP 3. Paldies jauniešiem par ieguldīto darbu konkursa pieteikuma gatavošanā! Tā ir ļoti laba pieredze, kas noderēs nākamgad,” stāsta Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētāja Līga Sausiņa.

Konkursu “Latvijas Jauniešu galvaspilsēta”, kas notiek jau septīto gadu, organizēja Izglītības un zinātnes ministrija sadarbībā ar biedrību “Latvijas Jaunatnes padome” un Eiropas Komisijas pārstāvniecību Latvijā, savukārt konkursa vērtēšanas komisijā iekļauti pārstāvji no Izglītības un zinātnes ministrijas, Labklājības ministrijas, Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas, Jaunatnes starptautisko programmu aģentūras, Valsts izglītības satura centra, Eiropas Komisijas pārstāvniecības Latvijā un biedrībām “Latvijas Jaunatnes padome” un “Latvijas Pašvaldību savienība”.


© www.sigulda.lv


Pasākumi