×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 13. maijs
Šodien sveicam: Irēna, Irīna, Ira, Iraīda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-08-15
Jānis Mārtiņš Reišulis uzvar Eiropas čempionāta Zviedrijas posmā

Aizvadītajā nedēļas nogalē Zviedrijā notika Eiropas čempionāta posmi 125cc un 250cc klasēs, kurā startēja arī vairāki Latvijas motosportisti. Vislabāko rezultātu 125cc klases ieskaitē uzrādīja Jānis Mārtiņš Reišulis no Raganas, kurš šajā posmā guva uzvaru divu braucienu summā.

125cc klases pirmajā braucienā J. M. Reišulis pēc pirmā apļa bija trešais, pēc tam pakāpās uz otro vietu līdz kļuva par līderi, finišējot pirmais.

Otrajā braucienā sportistiem nācās savā starpā spēkoties dubļainā trasē un arī šeit J. Reišulis nodemonstrēja savu meistarību. Viņš ilgstoši bija trešajā pozīcijā, taču pēdējā aplī apdzina konkurentus un ieguva pirmo vietu.

Divu braucienu summā J. M. Reišulis ar izcīnītiem 50 punktiem izcīnīja pārliecinošu uzvaru, tikmēr 2. vietā ar 44 punktiem palika latvieša šīs sezonas sīvākais konkurents Matiss Valēns, bet trešo vietu ar 34 punktiem ieņēma soms Kasimirs Hindersons. Markusam Ozoliņam ar sacensībās iegūtiem 10 punktiem 18. pozīcija.

Vienu posmu pirms Eiropas čempionāta noslēguma, Reišulis ar 363 punktiem ir līderis, tuvāko sekotāju Valēnu apsteidzot par 37 punktiem. Noslēdzošais Eiropas čempionāta posms 125cc klasē notiks 23.–24. septembrī Anglijā.

EMX250 klasē Eiropas čempionātā atlikuši vēl trīs posmi. Nākamais notiks jau 19.–20. augustā Nīderlandē. Šobrīd ar 371 punktu sezonas līderis ir itālis Andrea Bonakorsi, otrajā vietā ar 316 punktiem atrodas Kajs Karsemakers no Nīderlandes, bet pagaidām trešais ar 269 punktiem ir francūzis Marks Antoans Rossi. Lai arī Kārlis Alberts Reišulis izlaida Zviedrijas posmu, viņš ar iepriekšējos posmos iegūtiem 214 punktiem vēl joprojām ir labāko TOP10 sportistu sarakstā.

Video.

 

Informāciju sagatavoja:
Latvijas Motosporta federācija
Foto: LaMSF

 


© www.sigulda.lv


Pasākumi