×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 13. maijs
Šodien sveicam: Irēna, Irīna, Ira, Iraīda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-08-18
Aicina tirgotājus pieteikt dalību “Rudens gadatirgū” Mālpilī

17. septembrī Mālpilī norisināsies “Rudens gadatirgus”. Gadatirgus norisināsies no plkst. 10.00 līdz 15.00, Nākotnes ielā.

Pieteikties dalībai var aizpildot anketu.

Pieteikuma anketu iespējams aizpildīt līdz 10. septembra plkst. 23.59. Dalībnieka pieteikuma anketā lūdzam norādīt tikai patiesas ziņas par dalībnieku. Neskaidrību vai tehnisku problēmu gadījumā zvanīt uz tālruņa numuru ­– 26657580 vai 29195459.

 

 

“Rudens gadatirgus” programma:

  • plkst. 10.00 Tirgus atklāšana un sapazīšanās;
  • plkst. 10. 30  Ciemosies  Rīgas Latviešu biedrības “Sprīdīša skola” vadītāja Margita Poriete ar izzinošu, praktisku un atraktīvu radošo darbnīcu;
  • plkst. 11.30   Deju kopas “Māra” un “Sidgunda” koncertprogramma;
  • plkst. 12. 00  Umurkumurs!

Gadatirgus nolikums skatāms šeit. Informācija par dalības maksu pieejama šeit. Jautājumus par Tirgus norisi var uzdot arī elektroniski, rakstot uz e-pasta adresi anita.korenkeciva@sigulda.lv vai adrians.rakuzovs@sigulda.lv 


© www.sigulda.lv


Pasākumi