×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 13. maijs
Šodien sveicam: Irēna, Irīna, Ira, Iraīda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-08-21
Mālpilī jau mēnesi darbojas brīvprātīgo ugunsdzēsēju postenis

Latvijā ir vairāki desmiti brīvprātīgo ugunsdzēsēju biedrību, kurās apvienojušies vairāki simtu brīvprātīgo, kuri ir gatavi nelaimes vai ārkārtas situācijās steigties palīgā.

Kopš šā gada jūlija Mālpilī aktīvu darbību uzsācis Inčukalna brīvprātīgo ugunsdzēsēju Mālpils postenis, kurā šobrīd aktīvi darbojas 8 brīvprātīgie ugunsdzēsēji – mālpilieši. Mālpils BUB posteņa brīvprātīgie ugunsdzēsēji sevi darbībā visspilgtāk pierādīja neseno stipro lietavu un vētras radīto postījumu likvidēšanā, operatīvi reaģējot uz iedzīvotāju izsaukumiem.

Mālpils ugunsdzēsēju brigāde ir īsti entuziasti un darbojas brīvprātīgi, lai palīdzētu ikvienam, kad palīdzība ir nepieciešama. Lai sniegtu operatīvu palīdzību un spētu reaģēt pēc iespējas efektīvāk Mālpils BUB postenim nepieciešams atbalsts tehnikas modernizēšanā un uzturēšanā. Vairāk par atbalsta iespējam brīvprātīgo ugunsdzēsēju kustībai – incukalnabub.lv

Ja arī tu vēlies pievienoties brīvprātīgo ugunsdzēsēju kustībai un kļūt par brīvprātīgo ugunsdzēsēju, aizpildi pieteikuma anketu, kura pieejama Inčukalna BUB mājas lapā incukalnabub.lv

Mālpils posteņa BUB darbībai var sekot līdzi arī Facebook lapā Mālpils ugunsdzēsēji.


© www.sigulda.lv


Pasākumi