×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 13. maijs
Šodien sveicam: Irēna, Irīna, Ira, Iraīda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-08-21
Šonedēļ notiks riteņbraukšanas treniņsacensību “S!-Velo 2023” 1. posms

Ikviens aktīvā dzīvesveida piekritējs ceturtdienas, 24. augusta, pievakarē ir aicināts uz Fischer slēpošanas centru Siguldā, kur tiks dots starts ģimeniskākā riteņbraukšanas izaicinājuma “S!-Velo 2023” pirmajam posmam.

Sacensības notiks no plkst. 18.00 līdz 19.30 un dalībniekiem tajās būs iespēja sacensties vairākās vecuma un sagatavotības grupās, sākot no pavisam maziem sportotājiem dipu – dapu grupā, kurā startē meitenes un zēni ar skrejriteņiem, līdz pat profesionāliem riteņbraucējiem ar ilggadēju pieredzi.

Šogad sacensības organizē biedrība “Velotreniņi” sadarbībā ar Fischer slēpošanas centrs (SIA “Siguldas Sporta serviss”) un Siguldas novada pašvaldību. Sacensību galvenais tiesnesis – Eduards Rēns (tālrunis 29179194, e-pasta adrese eduards@velotrenini.lv).

Sagaidāmi arī vairāki jaunumi: 

  • 12 kilometru distancē tiks izveidots visu laiku labāko apļa laiku Top10 sieviešu un vīriešu ieskaitēs, kas kā tablo, sākot no otrā posma, atradīsies pie sienas Fischer slēpošanas centrā visa gada garumā, katrās nākamajās sacensībās būs iespēja šos laikus pārspēt.
  • Visi dalībnieki, kas finišējuši savas grupas noteikto distanci, saņems piemiņas balvas, savukārt tie, kuri piedalīsies abos posmos, otrajā posmā varēs piedalīties loterijā. Loterija otrajā posmā notiks pēc pēdējā dalībnieka finiša šķērsošanas. Loterijā balvas var saņemt, tikai klātienē sacensību centrā. Ja izlozētais dalībnieks sacensību centrā vairs neatrodas, organizatori balvu izlozē nākamajam dalībniekam.

Kopumā sacensībās varēs startēt vairākās distancēs atkarībā no vecuma grupas, sākot no 400 metriem līdz pat 20 kilometriem. Pirmais posms – 24. augustā. Sacensību starts no plkst. 18.00 līdz 19.30, reģistrācija – no plkst. 17.00. S-Vikingu dipu-dapu un V-Vikingu dipu-dapu grupas startē no plkst. 18.00 līdz 18.20. Pārējās grupas startē no plkst. 18.30.

Sacensību nolikums un reģistrācija notiek tiešsaistē (uz pirmo posmu līdz 23. augusta plkst. 17.00).

Sacensības notiek ar Siguldas novada pašvaldības atbalstu.

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv


Pasākumi