×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 12. maijs
Šodien sveicam: Valija, Ināra, Ina, Inārs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-08-21
Septembrī Miera skrējiens vedīs caur Siguldas novadu

Pēc vairāku gadu pārtraukuma plašākā mērogā atkal tiek organizēts Miera skrējiens. Latvijā skrējēji ieradīsies 5. septembra vakarā un vairāku dienu garumā skries cauri Latvijas pilsētām un pagastiem. Siguldas novadu Miera skrējiena komanda 7. septembrī apciemos Lēdurgu un 8. septembrī piestās Raganā, Turaidā, Siguldā un Mālpilī.

Tikšanās ar Starptautiskā Miera skrējiena dalībniekiem Lēdurgā (7. septembris) notiks Lēdurgas dendroparkā plkst. 10.45. Savukārt ierašanās Raganā, Krimuldas vidusskolas sporta stadionā (8. septembris), plānota plkst. 9.00. Pēc tam aptuveni plkst. 9.30, turpinot kustību uz Turaidu, skrējiena dalībnieki skries pa Parka ielu Raganā, šķērsojot A3 šoseju, līdz P7 autoceļam, virzoties uz Turaidas muzejrezervātu. Pēc tam skrējiens vedīs caur Siguldu un Mālpili. Ierašanās Mālpilī paredzēta plkst. 13.30. Savukārt plkst. 14.15 komanda turpinās ceļu uz Suntažu pusi. Tālāk skrējēju ceļš vedīs uz Poliju, Vāciju, Dāniju, Briseli un Luksemburgu.

Latvijā Miera skrējiens pirmoreiz viesojās 1993. gadā. Kopš tā laika Latvija šajā akcijā ir piedalījusies jau vairāk nekā piecpadsmit reižu. Miera skrējiena mērķis ir paust draudzības, harmonijas un veselīga dzīvesveida idejas starp dažādu valstu, nacionalitāšu un pārliecību cilvēkiem.

Plašāka informācija par skrējienu, tā tradīcijām un mērķiem skatāma tīmekļa vietnē peacerun.org.

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv


Pasākumi