×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 13. maijs
Šodien sveicam: Irēna, Irīna, Ira, Iraīda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-08-22
Brīvdienās noskaidroti “Siguldas kausa florbolā 2023” uzvarētāji

Aizvadītajā nedēļas nogalē, 19. un 20. augustā, Siguldas 1. pamatskolā norisinājās “Siguldas kauss florbolā 2023”. Sacensību pirmajā dienā par Siguldas kausu cīnījās 2008. gadā dzimušie un jaunāki puiši, bet 20. augustā – 2007. gadā dzimušie un vecāki.

Jaunākajā grupā “Siguldas kausā florbolā 2023” kopumā piedalījās četras komandas: FS “Sigulda”, FS “Masters”, “Ķekavas Bulldogs”, FBK “Rīga Rockets”.

“Diemžēl neparedzētu apstākļu, grīdas seguma dēļ, izspēlējām tikai grupas spēles. Cīņa par Siguldas kausu tika izspēlēta soda metienu sērijās,” informē Jānis Levanovičs.

Sacensību “Siguldas kauss florbolā 2023” uzvarētāji ir FS “Masters” komandas spēlētāji, oto vietu ieguva FS “Sigulda”, trešo pozīciju ieņēma “Ķekavas Bulldoga” florbolisti, bet ceturtie palika FBK “Rīga Rockets”.

  • Labākais uzbrucējs FS “Masters” #10 Gustavs Liekniņš
  • Labākais aizsargs FS “Sigulda” #27 Oskars Švarckopfs
  • Labākais vārtsargs “Ķekavas Bulldogs” #66 Markuss Ozoliņš
  • Turnīra rezultatīvākais spēlētājs FS “Masters” #9 Gustavs Marks Zariņš

Dienu vēlāk, vecāko dalībnieku konkurencē arī startēja četras komandas: SK “Coyote”,  “Azerbaidžānas virslīga”, “Bronzas Bruņinieki” un “Ķekavas Bulldogs”. Cīņā par “Siguldas kausu florbolā 2023” tika izspēlētas visas grupas spēles. Par bronzas medaļām cīnījās SK “Coyote” florbola komanda pret “Bronzas Bruņiniekiem”. Finālā un par čempionu kausu cīnījās “Ķekavas Bulldogs” pret “Azerbaidžānas virslīgas” spēlētājiem.  Par čempioniem kļuva Ķekavas komanda, aiz sevis atstājot “Azerbaidžānas virslīgu” un SK “Coyote”.

  • Labākais uzbrucējs Ķekavas Bulldogs #74 Mārtiņš Urtāns
  • Labākais aizsargs Ķekavas Bulldogs #2 Ričards Orste
  • Labākais vārtsargs SK Coyote #70 Kristaps Briedis
  • Turnīra rezultatīvākais spēlētājs Azerbaidžānas virslīga #69 Kārlis Spilbergs

J. Levanovičs pateicas visām komandām par dalību turnīrā, kurā kopumā piedalījās vairāk nekā simts florbolisti.

Turnīru atbalstīja: Siguldas novada pašvaldība, Siguldas 1. pamatskola, “WinWin Sport”,  “Poligon #1 - Tactical Laser Tag”, “Datoru Doktorāts”, “Tobio sushi”.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv


Pasākumi