×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 13. maijs
Šodien sveicam: Irēna, Irīna, Ira, Iraīda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-08-24
Apliecības “Goda ģimene” lietotāji saņem atlaides arī Baltijas valstīs

Sabiedrības integrācijas fonds paplašinājis atbalsta Latvijas Goda ģimenes apliecības “3+ ģimenes karte” atbalsta programmas darbības zonu, palielinot iespēju, ka daudzbērnu ģimenes šīs kartes sniegtās iespējas varēs izmantot arī Lietuvā. Vēlāk šī programma tiks īstenota arī Igaunijā.

Ņemot vērā, ka sadarbība Baltijas valstu starpā ir uzsākta salīdzinoši nesen, šobrīd apliecības “Goda ģimene” īpašniekiem pieejami vairāki piedāvājumi Lietuvā. Sabiedrības integrācijas fonds informē, ka turpinās aktīvs darbs, lai paplašināt un Latvijas ģimenēm piedāvātās iespējas, ceļojot pa Lietuvu, kā arī nedaudz vēlāk, sniedzot izdevīgus piedāvājumus arī Igaunijā.

Atgādinām, ka arī Siguldas novada pašvaldība ir iesaistījusies šajā atbalsta programmā, “Goda ģimenes” kartes īpašniekiem piedāvājot atlaides novada sporta centros. Plašāka informācija par programmu lasāma šeit.

Apliecība “Goda ģimene” ir valsts veidota un Sabiedrības integrācijas fonda īstenota atbalsta programma daudzbērnu ģimenēm, kuras aprūpē trīs un vairāk bērni vecumā līdz 18 gadiem, kā arī pilngadīgas personas, kuras nav sasniegušas 24 gadu vecumu, ja tās iegūst vispārējo, profesionālo vai augstāko izglītību un ģimenēm, kuras aprūpē bērnu ar invaliditāti vai pilngadīgu personu, kura nav sasniegusi 24 gadu vecumu un kurai noteikta I vai II grupas invaliditāte. Šīs apliecības īpašniekiem ir iespēja saņemt atlaides, izmantojot pakalpojumus, kurus piedāvā valsts un privātie uzņēmumi Latvijā.


© www.sigulda.lv


Pasākumi