×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 9. maijs
Šodien sveicam: Klāvs, Einārs, Ervīns
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-08-25
Notiek audzēkņu uzņemšana Siguldas Sporta skolā

Siguldas Sporta skola turpina uzņemt jaunus audzēkņus 2023./2024. mācību gadam. Aicinām pieteikt bērnus līdz 25. augustam Siguldas novada pašvaldības pakalpojumu portālā e.sigulda.lv, aizpildot pieteikuma formu “Iesniegums profesionālās ievirzes programmās”. No 28. augusta līdz 30. septembrim iesniegumu pieņemšana notiks vispārējā kārtībā papīra formātā Sporta skolā, Gāles ielā 29, ja izvēlētā sporta veida komplektējamajā grupā ir brīva vieta.

Siguldas Sporta skola šogad uzņem jaunus audzēkņus SSG (sākumsagatavošanas) grupās astoņās nodaļās: Badmintona, Basketbola, Dambretes, Distanču slēpošanas, Kalnu slēpošanas, Orientēšanās, Peldēšanas, Vieglatlētikas.

Pirmo reizi Siguldas Sporta skola organizē grupas ne tikai Siguldā, bet arī Inčukalnā un Raganā. Inčukalnā tiek komplektēta Peldēšanas nodaļas SSG grupa (treneris Ģirts Fogels; tālruņa numurs 23221971), savukārt Raganā Vieglatlētikas nodaļas SSG grupa (trenere Solveiga Ziediņa; tālruņa numurs 29241680).

Informatīvā diena Siguldas Sporta skolā notiks 1. septembrī no plkst. 10.00 līdz 14.00, kad Gāles ielā 29 interesenti saņems informāciju par treniņu grafiku un citiem aktuāliem jautājumiem.

Inčukalnā tikšanās ar treneri Ģirtu Fogeli notiks 30. augustā plkst. 18.00 Inčukalna sporta kompleksā. Krimuldas vidusskolas stadionā 30. augustā no plkst. 11.00 līdz 12.00 interesenti varēs vērot Sporta skolas vieglatlētu treniņu, bet jauno audzēkņu un viņu vecāku tikšanās ar treneri Solveigu Ziediņu notiks 7. septembrī plkst. 18.00 Krimuldas vidusskolas stadionā.

Jauno audzēkņu iestājpārbaudījumu (kontrolnormatīvu) izpildes otrā kārta notiks 29. augustā plkst. 17.00 Siguldas pilsētas stadionā, Ata Kronvalda ielā 7A. Aicinām piedalīties gan tos, kuri jau iesnieguši pieteikumu mācībām Sporta skolā, gan arī tos, kuri vēl tikai plāno to darīt, tai skaita Peldēšanas nodaļas SSG grupa, kura tiks atvērta Inčukalnā un Vieglatlētikas nodaļas SSG grupa, kas tiks atvērta Raganā.

Plašāka informācija par Siguldas sporta skolu un uzņemšanas noteikumiem pieejama šeit.

Papildu informācija par audzēkņu uzņemšanu un iestājpārbaudījumiem pieejama tīmekļa vietnē www.siguldassportaskola.lv vai Siguldas Sporta skolā, zvanot uz tālruņa numuru 22022898.


© www.sigulda.lv


Pasākumi