×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 15. maijs
Šodien sveicam: Sofija, Taiga, Airita, Arita
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-08-25
Pašvaldība organizē semināru par finansējuma iespējām “Jaunajā Eiropas Bauhaus” programmā

5. septembrī plkst. 17.00 Siguldas novada pašvaldība aicina piedalīties seminārā, kurā interesenti tiks iepazīstināti ar Eiropas Inovāciju un tehnoloģiju institūta “Jaunais Eiropas Bauhaus” programmas iespējām. Seminārā, kas notiks Siguldas Jaunajā pilī, piedalīsies “Jaunā Eiropas Bauhaus” Latvijas kontaktpunkta vadītāja Ieva Zībārte.

Semināra apmeklētāji varēs uzzināt noderīgu informāciju par finansējuma iespējām un programmas nosacījumiem, īstenojot projektu “Finansējums ilgtspējīgām, skaistām un iekļaujošām iedzīvotāju iniciatīvām” vai “Finansējums publiskās telpas kopradei”. Tikšanās laikā Siguldā viesosies arī Cēsu novada pašvaldības Projektu ieviešanas un uzraudzības nodaļas projektu vadītāja Līna Bērziņa, kura dalīsies ar Cēsu novada pieredzes stāstu.

Klātesošie ar pašvaldības pārstāvjiem varēs pārrunāt potenciālos projektus, kā arī sadarbības iespējas, jo viens no projekta veidiem paredz partnerību ar pašvaldību vai kādu no tās iestādēm.

“Finansējums ilgtspējīgām, skaistām un iekļaujošām iedzīvotāju iniciatīvām” (“Connect NEB Call for proposals to advance sustainable, beautiful, and inclusive initiatives”)

Finansējums tiks piešķirts iedzīvotāju iniciatīvām, kas risina Eiropas pilsētu, piepilsētu un lauku problēmas ar fokusu uz ilgtspēju, skaistumu (pieredzes kvalitāti) un iekļaušanu. Plašāka informācija un noteikumi.

  • Projektus var pieteikt jebkura juridiska persona (tikai viens pieteicējs).
  • Finansējuma lielums – 80 % (līdz 15 000 eiro) no kopējās projekta summas.
  • Pieteikšanās termiņš – 29. septembris.

“Finansējums publiskās telpas kopradei” (“Co-create NEB Call for proposals to build sustainable, beautiful and inclusive public space”)

Finansējums tiks piešķirts publiskās telpas projektiem, kas risina Eiropas pilsētu, piepilsētu un lauku problēmas ar fokusu uz ilgtspēju, skaistumu (pieredzes kvalitāti) un iekļaušanu. Plašāka informācija un noteikumi.

  • Projektus var pieteikt jebkura juridiska persona partnerībā ar pašvaldību, reģionu vai pašvaldības iestādi (kopā 2–4 partneri).
  • Finansējuma lielums – 75 % (līdz 45 000 eiro) no kopējās projekta summas.
  • Pieteikšanās termiņš – 16. oktobris.

Plašāka informācija lasāma Kultūras ministrijas tīmekļa vietnē.

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv


Pasākumi