×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 12. maijs
Šodien sveicam: Valija, Ināra, Ina, Inārs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-08-28
Noslēgusies pludmales volejbola sacensību sezona

22. augustā tika aizvadīts “Raganas kausa” sacensību fināla posms, kurā startēja labākās 6 komandas sieviešu un vīriešu grupās. Komandas vispirms aizvadīja grupu spēles, lai noskaidrotu pusfināla dalībniekus, pēc tam tika izspēlētas spēles par vietām, katru cīņu aizvadot līdz 15 punktiem un 2 setu uzvarai.

Sieviešu pirmajā pusfinālā pārākas bija “VD” komandas meitenes, uzvarot ar rezultātu 2:1 (15:11,14:16,15:8) “ILLI” komandu. Otrajā pusfinālā uzvaru svinēja komanda “O-meitenes” pret “Ezīša metriņš” ar rezultātu 2:0 (15:11,15:3). Fināla spēlē uzvara “VD” komandai pret “O-meitenes” ar rezultātu 2:0 (16:14, 15:11). Spēlē par bronzu spēcīgākas šoreiz bija “Ezīša metriņš” komandas dalībnieces, uzvarot ar 2:0 (15:11, 16:14).

Vīriešu grupas pusfinālā pārāki par saviem pretiniekiem bija komanda “Vecmuiža”, svinot uzvarot ar rezultātu 2:1 (10:15, 16:14, 15:9) pret “SKOR”.

Otrs pusfināls notika starp “Brazil” un “Gaujas zēni” komandām, kurā 2:1 (12:15, 15:9, 15:13) uzvarēja “Gaujas zēni”. Fināla spēlē vīru grupai bija jācīnās ne tikai ar pretinieku, bet arī ar tumsu. Veiksmīgāki šoreiz bija “Gaujas zēni”, uzvarot ar rezultātu 2:0 (15:13, 15:8) komandu “Vecmuiža”. Spēlē par 3. vietu uzvara komandai “SKOR” 2:1 (9:15, 15:8, 15:4) pret “Brazil”.

Sieviešu grupa:

1. vieta – “VD” (Sanda Visočanska, Agnija Dobrovoļska);

2. vieta – “O-meitenes” (Anete Brežinska, Liene Krastiņa);

3. vieta – “Ezīša metriņš” (Keita Leinasare, Jekaterīna Ņikitina);

4. vieta – “ILLI” (Linda Puriņa, Ilona Vabele).

Vīriešu grupa:

1. vieta – “Gaujas zēni” (Renārs Knēža, Ralfs Knēža);

2. vieta – “Vecmuiža” (Reinis Girgensons, Markuss Preimanis);

3. vieta – “SKOR” (Arnis Uzuls, Renārs Strazds);

4. vieta – “Brazil” (Kristaps Liepa, Martins Dāvis Vēvers).

 

Paldies ikvienam dalībniekam par piedalīšanos sacensībās šajā pludmales volejbola sezonā!

 


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv


Pasākumi