×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 15. maijs
Šodien sveicam: Sofija, Taiga, Airita, Arita
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-08-30
Iedzīvotāji aicināti izteikt viedokli par ID kartes nosaukumu un funkcionalitāti

“Siguldas Attīstības aģentūra”, pilnveidojot Siguldas novada iedzīvotāju ID kartes programmu, aicina iedzīvotājus iesaistīties ID kartes dizaina un funkcionalitātes attīstīšanas procesā, izsakot savu viedokli un priekšlikumus.

Siguldas novada ID kartes dizains, piedāvājums un funkcionalitāte ir jaunu pārmaiņu priekšā, lai sasniegtu augstākās virsotnes ID karšu lietotāja pieredzē. Kā vēsta teiciens – uzlaboties nozīmē mainīties, būt perfektam nozīmē bieži mainīties. Siguldas novada ID karte savas pārmaiņas uzsāk ar nosaukuma maiņu, kas uz jaunā dizaina kartēm veidotu vienotu stāstu par visu novadu un tā iedzīvotājiem.

Uzsākot šo pārmaiņu procesu, vēlamies noskaidrot novada iedzīvotāju viedokli par Siguldas ID kartes un programmas jauno nosaukumu, kā arī ieteikumus kartes funkcionalitātes uzlabošanai. Lūdzam veltīt divas minūtes laika, aizpildot nelielu aptauju pašvaldības pakalpojumu portālā e.sigulda.lv šeit. Aptauja pieejama līdz 1. septembrim (ieskaitot). 

Siguldas novadā deklarēto iedzīvotāju ID karšu projekts tika atklāts 2011. gada maijā.  ID karti novadā deklarētie iedzīvotāji var saņemt jau no piecu gadu vecuma. Siguldas novadā deklarētie iedzīvotāji karti var izmantot aptuveni 160 pakalpojumiem ar atlaidēm, īpašiem piedāvājumiem, kā arī priekšrocībām, apmeklējot dažādus kultūras un sporta pasākumus, braukšanas atvieglojumu saņemšanai Siguldas novada sabiedriskajā transportā, digitālā ēdināšanas apmaksas sistēmā “PAĒD!S” un lasītāja kartes vietā novada bibliotēkās.


© www.sigulda.lv


Pasākumi