×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 13. maijs
Šodien sveicam: Irēna, Irīna, Ira, Iraīda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-08-31
Tiks uzsākti Tīnes ielas seguma atjaunošanas darbi

Siguldas novada pašvaldība noslēgusi līgumu ar SIA “Lastrada” par Tīnes ielas seguma atjaunošanu Upmalās, Mālpils pagastā, Siguldas novadā.

Līgumā paredzēts veikt izlīdzinošā asfaltbetona seguma ieklāšanu, asfaltbetona seguma dilumkārtas izbūvi, nomaļu izbūvi un grāvju tīrīšanu. Autovadītāji aicināti būt uzmanīgiem un sekot līdzi ceļa zīmēm, kas izvietotas Tīnes ielā.

Visu būvdarbu posmu iespējams apbraukt pa reģionālo autoceļu P8. Ceļa karte pieejama šeit.

Investīciju projekts tiks noslēgts 2023. gadā, izmantojot šādus finanšu avotus (ar PVN): Siguldas novada pašvaldības finansējums – 18 737,24 eiro; Valsts budžeta aizdevums – 106 173 eiro. Investīciju projekta kopējās izmaksas – 124 910,24 eiro.


© www.sigulda.lv


Pasākumi