×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 13. maijs
Šodien sveicam: Irēna, Irīna, Ira, Iraīda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-09-04
SIA “ZAAO” informē par izmaiņām azbesta savākšanas cenā

Ņemot vērā transporta izmaksu pieaugumu, no 2023. gada 1. septembra tiek mainīta azbesta nodošanas cena, kas tiek piemērota, ja materiāls tiek savākts no klienta norādītās adreses.

Lēdurgas un Krimuldas pagasta iedzīvotājiem azbestu saturošu atkritumu jeb jumta šīfera nodošana iespējama divos veidos – nogādājot pašiem SIA “ZAAO” poligonā “Daibe” vai piesakot atkritumu savākšanu no objekta (adreses).

Ņemot vērā, ka ir augušas kopējās transportēšanas izmaksas, no 2023. gada 1. septembra azbesta saturošu atkritumu izvešanas pakalpojuma maksa no objekta tiek noteikta 137,09 EUR/m3 apmērā (ar PVN), līdz šim 102.85 EUR/m3 vietā.

Nogādājot atkritumus pašiem poligonā “Daibe”, pakalpojuma maksa paliek nemainīga, kas ir 218,47 EUR/ tonnā (ar PVN). Nodošana iespējama poligona darba laikā, pirms tam lūdzam pieteikt apmeklējumu, zvanot uz tālruņa numuru 28394140.

Ņemot vērā, ka azbestu saturošie atkritumi ir bīstami, tie ir jānodala no citiem atkritumiem. Lai pareizi sagatavotu azbesta saturošus atkritumus jeb jumta šīferi nodošanai:

1.         Nodaliet tos atsevišķi no pārējiem būvniecības atkritumiem.

2.         Nelauzt un nedrupināt tos!

3.         Ievietojiet lielizmēra polipropilēna (BIG-BAG) maisā vai novietojiet uz paletes, nepārsniedzot 70 cm augstumu un notinot ar izturīgu plēvi.

Instrukcija, kā pareizi sagatavot azbesta atkritumus nodošanai, pieejama šeit.


© www.sigulda.lv


Pasākumi