×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 27. aprīlis
Šodien sveicam: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-09-04
Pašvaldības policija pieredzes apmaiņā uzņem viesus no Kuldīgas

29. augustā Kuldīgas novada Pašvaldības policijas pārstāvji viesojās Siguldas novada Pašvaldības policijā, kur viņus uzņēma policijas priekšnieks Māris Riekstiņš, priekšnieka vietnieks Kristaps Freimanis un maiņas inspektori.

Siguldas novada Pašvaldības policijas priekšnieks iepazīstināja ar policijas darba telpām, videonovērošanas aprīkojumu un iespējām, dalījās pieredzē par policijas darba organizāciju sabiedriskās kārtības un drošības garantēšanā, personāla kvalifikāciju un kapacitāti, materiāltehnisko nodrošinājumu.

Kuldīgas novada Pašvaldības policijai tika izrādītas Siguldas novada Pašvaldības policijas darba telpas un darba vide, kas nodrošina glābšanas pasākumus Siguldas pilsētas oficiālajā peldvietā pie Gaujas. Tika izzināta glābēju darba organizācija un glābšanas darbu praktiskā pieredze. Tika demonstrēts glābēju materiāltehniskais aprīkojums, peldēšanas sektora aprīkojums, kas uzlabots, izpildot biedrības  “Latvijas Pludmales Glābēju asociācijas” riska novērtējuma atzinumā norādīto, tika skaidrota Pašvaldības policijas profesionālās kvalifikācijas paaugstināšana glābšanas darbos uz ūdens, kura veicināta iegūstot glābēju sertifikāciju.

Viesi tika aicināti apmeklēt kultūras centru “Siguldas devons” un Siguldas pils kvartālu.

Abu pilsētu pašvaldības policijas darbinieki pārrunāja labo sadarbību ar novada  Valsts policijas kolēģiem, Valsts vides dienestu, Zemessardzi un diskutēja par administratīvo pārkāpumu lietu administrēšanas sistēmu APAS, kā arī zvejas uzraudzības un kontroles pasākumiem.

Aktuāls un diskusijas vērts jautājums bija par policijas darbu saistībā ar transportlīdzekļu vadītāju (tostarp jauniešu) administratīvajiem pārkāpumiem, kas pēc Ceļu satiksmes likuma uzskatāmi par agresīvu transportlīdzekļu vadīšanu, kā arī inovācijām un kompetences paplašināšanu satiksmes uzraudzības jomā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi