×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 15. maijs
Šodien sveicam: Sofija, Taiga, Airita, Arita
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-09-06
Liela interese par Siguldas Sporta skolas piedāvājumu Inčukalnā, Raganā un Mālpilī

Šogad pirmo reizi Siguldas Sporta skola organizē skolēnu grupas sporta nodarbībām arī Inčukalnā, Raganā un Mālpilī. Inčukalnā tiek komplektēta Peldēšanas nodaļas sākumsagatavošanas (SSG) grupa (treneris Ģirts Fogels; tālruņa numurs 23221971), Raganā Vieglatlētikas nodaļas SSG grupa (trenere Solveiga Ziediņa; tālruņa numurs 29241680) un Vieglatlētikas nodaļas SSG grupa Mālpilī (Siguldas Sporta skola; tālruņa numurs 29360283).      

Iesniegumu pieteikšana līdz 30. septembrim notiek vispārējā kārtībā papīra formātā Sporta skolā, Gāles ielā 29, ja izvēlētā sporta veida komplektējamajā grupā ir brīva vieta.

Jauno audzēkņu un viņu vecāku tikšanās ar treneri Solveigu Ziediņu notiks 7. septembrī plkst. 18.00 Krimuldas vidusskolas stadionā.

Siguldas Sporta skola turpina uzņemt jaunus audzēkņus 2023./2024. mācību gadam SSG grupās astoņās nodaļās: Badmintona, Basketbola, Dambretes, Distanču slēpošanas, Kalnu slēpošanas, Orientēšanās, Peldēšanas, Vieglatlētikas.

Papildu informācija par audzēkņu uzņemšanu un iestājpārbaudījumiem pieejama tīmekļa vietnē www.siguldassportaskola.lv vai Siguldas Sporta skolā, zvanot uz tālruņa numuru 22022898.


© www.sigulda.lv


Pasākumi